پاسخ : کدوم پسوند رو برای هاستینگ ترجیح میدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saati
دوستان برای سایت یک شرکت هاستینگ پسوند ir بهتره یا com ؟
درود
. مخفف واژه Network به معنی شبکه میباشد و عموما توسط شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی و شبکههای اطلاعرسانی مورد استفاده قرار میگیرد.
التماس دعا :53:
یه کم پول بیشتر بده com
شک نکن به این قضیه !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sheitonakshirazi
قطعا com بهتره
درود
دوستان عزیزی که انواع پسوند ها رو ذکر میکنن لطفا دلیل هم بیارن که چرا قطعا Com بهتره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanIrani
سلام
به نظر من دامنش فرقی نمیکنه چی باشه مهم خدمات و پشتیبانی خوبه.
از لحاظ ایرانی بودن و بدون هیچ تحریمی IR بهتره اما از لحاظ اینکه اکثر کاربران اسم یه سایتی را اول با دامنه com امتحان میکنن بعد ir اگه com هم داشته باشید بد نیست.
com هم اول کلمه commercial یعنی تجاری است که خب برای هاستینگ هم خوبه اما به نظر من اگر هم com و هم ir را بخرید بهتره ir که الان با 4 تومان هم می تونید ثبت کنید com هم می تونید در سایت های ارزون مثل طلاهاست ثبت کنید.
درود
نظر هر کس برای خود شخص محترم هست و باید برای افراد هم محترم باشه.ولی برای هاستینگ چون کلا خدمات تحت وب و اینترنتی رو انجام میدن دامین Net به نظر من خیلی بهتره از دات کام یا دات ای ار هست
التماس دعا:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanIrani
بله حق با شماست.
درسته دامنه net اول کلمه network است و برای امور شبکه و اینترنت مثل ISP ها هم خوبه اما خب هاستینگ یا ISP ها رایگان که کار نمیکنن و یه تجارت هم حساب میشن پس دامنه COM هم که اول کلمه commercial است می تونه منطقی باشه به نظرتون اینطور نیست؟
درود
تا حدودی بله
دوستانی که توی این نظرنسجی شرکت کردید ممنونم
من وسواس زیادی توی انتخاب اسم دارم و در حال حاضر یک اسم مناسب پیدا کردم ولی فقط از بین پسوندهای پر استفاده، فقط org ازاده. به نظرتون org میتونه برای هاستینگ و خدمات وب مناسب باشه؟
با تشکر
از نظر من باید هردوش رو ثبت کنید .co هم خوبه
com خوبه ولی همین طور که دوستان گفتن هر دو ثبت بشن بهتره البته نظر من .net هست