پاسخ : فــــــــروش سرور های مجـــــــــــازی ار آلـــــــــــــمان شروع قیمت مــاهانه از 15 هزارتومان
باسلام
آفر هاتون هنوز موجود هست ؟
بعد و همچین کانفیگ های که زدین رایگان آیا کانفینگ سی پنل هم انجام میدین یا نه به چه صورت هست ؟
پاسخ : فــــــــروش سرور های مجـــــــــــازی ار آلـــــــــــــمان شروع قیمت مــاهانه از 15 هزارتومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
20download
باسلام
آفر هاتون هنوز موجود هست ؟
بعد و همچین کانفیگ های که زدین رایگان آیا کانفینگ سی پنل هم انجام میدین یا نه به چه صورت هست ؟
با سلام
هنوز فروش ادمه داره مشکلی نیست کانفیک اولیه و نصب رو به صورت رایگانه انجام میدیم ولی کانفیگ امنیتی و موارد دیگه هزینه داره بسته به نوع کانفیگی که میخواین
سلام
من یک سرور میخوام که بتونم به عنوان هاست دانلود استفاده کنم و سرورم میخوام ویندوز باشه آیا شما این کانفیگ و این کارو هم انجام مدیدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
olol9213
سلام
من یک سرور میخوام که بتونم به عنوان هاست دانلود استفاده کنم و سرورم میخوام ویندوز باشه آیا شما این کانفیگ و این کارو هم انجام مدیدن
با سلام مشکلی نداره براتون انجام میدیم به صورت رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
web-iran
با سلام مشکلی نداره براتون انجام میدیم به صورت رایگان
اگه اینظوری باشه من یکی میخوام و الان سفارش میدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
olol9213
اگه اینظوری باشه من یکی میخوام و الان سفارش میدم
مشکلی نداره سفارش بدین و براتون انجام میدیم
با سلام
آیا هنوز هم فروش ادمه داره که ما سرور خریداری کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
olol9213
با سلام
آیا هنوز هم فروش ادمه داره که ما سرور خریداری کنیم
بله دوست عزیز هنوز فروش پابرجاست و ادمه دارد در خدمت شما هستیم
این قیمت ها همیشگی هست یا فقز برای ماه اول؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
idinkhabis
این قیمت ها همیشگی هست یا فقز برای ماه اول؟
با سلام
بله دوست گرامی به صورت همیشگی میباشد