پاسخ : نحوه بستن برخی پورت ها روی سرور ویندوز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
درسته، ببخشید که یادم رفت توضیح بدم.
در اینجا، همانطور که مشخص هست Private IP رو میخواد و این برای امنیت بیشتر سرور RRAS شما هست که میتونید تایین کنید که مثلاً از رایانه شخصی خودتون که در شبکه مشابه با سرور شما قرار داره و مثلاً IP اون 192.168.1.15 هست دسترسی تایید بشه و به جز اون سیستم، هیچ رایانه دیگه ای مجوز ورود به سرور شما را نخواهد داشت (از طریق L2TP - PPTP - Remote Desktop و هر پرت دیگه ای که شما با IP رایانه مذکور تنظیمش کنید).
اگر تمایل دارید که سرور به صورت عادی کار کنه و از همه جا بشه بهش وصل شد، میتونید از 127.0.0.1 استفاده کنید.
با تشکر.
سلام
جناب آریا، بنده تمامی کار هایی که فرمودید را انجام دادم و Private IP رو 127.0.0.1 قرار دادم و پورت pptp و L2TP و ریموت دسکتاپ رو تیک زدم. آیا در قسمت NAT/Basi Firewall باید تیک Enable a basic firewall on this interface رو بزنم؟
و سوال مهم دیگه اینکه در آخر چطوری میتونم تست کنم که آیا یوزر چی پی ان قادر به ارسال اسپم از طریق smtp هست یا نه؟ اگر درست این کار انجام بشه، وقتی به وی پی ان وصل هستیم نباید بتونیم از طریق یک کلاینت به یک smtp سرور متصل بشیم ؟؟ بنده بعد از انجام این کارها یک کلاینت رو بعد از اتصال به چی پی ان تونستم به SMTP Server کانکت کنم و باهاش میل بفرستم !
با تشکر از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
database
سلام
جناب آریا، بنده تمامی کار هایی که فرمودید را انجام دادم و Private IP رو 127.0.0.1 قرار دادم و پورت pptp و L2TP و ریموت دسکتاپ رو تیک زدم. آیا در قسمت NAT/Basi Firewall باید تیک Enable a basic firewall on this interface رو بزنم؟
و سوال مهم دیگه اینکه در آخر چطوری میتونم تست کنم که آیا یوزر چی پی ان قادر به ارسال اسپم از طریق smtp هست یا نه؟ اگر درست این کار انجام بشه، وقتی به وی پی ان وصل هستیم نباید بتونیم از طریق یک کلاینت به یک smtp سرور متصل بشیم ؟؟ بنده بعد از انجام این کارها یک کلاینت رو بعد از اتصال به چی پی ان تونستم به SMTP Server کانکت کنم و باهاش میل بفرستم !
با تشکر از شما
برای تست بزن
telnet smtp.mail.yahoo.com 25
که البته من تست کردم و باز وصل شد
باید پورت های مورد نیاز رو ادد کرد بقیه رو حذف کرد.
اگه کمک بیشتر خواستید در خدمت شما هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msnasiri
برای تست بزن
telnet smtp.mail.yahoo.com 25
که البته من تست کردم و باز وصل شد
بله بعد از اتصال به چی پی ان هنوز میتونم به smtp.mail.yahoo.com از طریق تلنت پورت 25 متصل بشم
چه کاری رو باید انجام بدم تا مشکل رفع بشه ؟
با تشکر