پاسخ : نمایندگی دامین ir ارزان
درتالار درخواست سرویس درخواست بدهید نه در تالار اموزشی کسی نمیتونه اینجا افر بدهد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
litetarh
اگه تبلیغات نشه طلا هاست خودش 3800 دامین ir رو میفروشه فکر کنم دیگه نمایندگیش خیلی ارزون باشه یه سر بزن سرچ کنی تو گوگل طلا هاست هست
اگر راست ميگه شناسه nic که برای تمديد دامنه بايد ست کرد رو بده تا من خودم شخصا به Nic به خاطر زير فروشی شکايت کنم :) چون خود nic با گردش 6 مليون در سال نهايتا 4000 تومان ميده و بايد مشخص بشه دليل و روش اين زير فروشی به چه صورت هست.
تا حالا چندين بار هم ازشون پيگيری کردم ولی جواب ندادن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanIrani
8000 تومان برای سرویس زیر نمایندگی شما در آدرس systemnic.ir است که اگر لایسنس ویژه whmcs را از فراسو خریداری کنید زیر نمایندگی ایرنیک هم به رایگان میگیرد.
داش من کلا تعطیلم زیر دیپلم بگو بفهمم ممنونم
راستی دوستان میشه دامین tk رو به whmcs وصل کرد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
litetarh
راستی دوستان میشه دامین tk رو به whmcs وصل کرد ؟
کسی نبود پاسخ بده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
litetarh
سلام و عرض خسته نباشید به تمامی دوستان
میخواستم نمایندگی فروش دامین ir با قیمت ارزان که به whmcs هم بتونم وصلش کنم از کجا باید نمایندگیشو بگیرم ؟ ( بجز ایرنیک )
ازان هم باشه و whmcs هم که اتصال پیدا کنه
ممنون میشم سریع پاسخ دهید
قیمت هر دامین برای نماینده 4500 تومان خوبه؟
من یه جا دیدم که رایگان میده به غیر از سایت اصلیش ولی الآن حضور ذهن ندارم
نیک دات ای ار کمتری قیمتی که میده چنده ؟ 3600 ؟
سرور پارس برو سؤال کن هاست سرورپارس, هاست, هاست لینوکس, هاست ویندوز,دامنه ,SSL گواهینامه ,دامین, سروراختصاصی, میزبانی هاست,هاستینگ
من پرسیدم
گفتن اگه پنل نمایندگی مد نظرت باشه باید 450 هزار تومن شارژ کنی تا مبلغ 4500 تومن برای هر دامین واست محاسبه بشه
منو راهنمایی کنید دامین Tk رو به WHMCS وصل کنم کاربرام راحت بتونن این دامین رو به صورت رایگان بگیرن