سلام
Memory 32 gig
cpu : E3 or E5
hdd : 4*1 western digital black
ip : 32
Bw : 30 tb
port 1000 mbps
4 ساعت KVM رایگان در ماه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
Memory 32 gig
cpu : E3 or E5
hdd : 4*1 western digital black
ip : 32
Bw : 30 tb
port 1000 mbps
4 ساعت KVM رایگان در ماه
جناب کیانی من واقعا روم نمیشه در حظور شما چیزی بگم چه برسه بخوام کمکی کنم به شما.شما خودتون دیگه استاده ما هستید
ولی با این مشخصات فقط میتونید از ایشون خرید کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f11/75803/
خواهش میکنم
عزیز اختیار دارید والله من خودمحدود 3 ساله دارم باuk2.net کار میکنم ولی خوب قیمتها بالا هستش و کیفیت پورت هم خیلی خیلی عالیییییییی
فقط اینکه الان دنبال یک سرور با قیمت ارزونتر و مناسب هستم توی انگلسیتان دیتا سنتر های دیگر وگرنه رو دست پورت uk2.net هنوز پورتی ندیدم
رد استیشن داشتم ایس کلو هم کما بیشر سرور دکلو ولی به پای اونجا نمیرسه
در نحایت یکی از انتخابهای که دارم همین پرشین دد یا همون اقای فدایی حسینی هستش که اگرقسمت باشه یه سرور تهیه میکنم از ایشون
خبری نشد کسی افر نداشت بجز رد استیشن دیتا سنترهای انگلستان
با سلام.از رداستیشن:
D8-230 [VALUE]: Quad Core 3.20Ghz (E3-1230); 32GB RAM; 2 x 2TB; 1Gbps Unmetered + 33Usable IPs
ماهیانه 550 هزار تومان
در مورد پورت سرعت -55-85 مگابایت متغیر هست پهنای باند ماهیانه 321 ترابایت
هارد سرورها RE4 یا Cavire Black نیست اما کیفیت بسیار بالایی داره.هاردها ساس 1500 دور در دقیقه هم قابل سفارش هست اما خوب هزینه نسبتا بالایی داره
چون سرورها برای مجازی استفاده میشوند طبیعی هست که به سرور به صورت No-Raid سفارش داده خواهد شد
ارادتمند
سلام،
از فرانسه می تونیم با
2 تا e5-2420 با 12 هسته و 24 ترید تهیه کنیم تا 192 گیگ رم
هاردها توشیبا هستند.
اگر اصرار به استفاده از همین نوع هارد دارید باید خریداری و روی سرور سوار بشه که ....
فقط uk2 میتونی پیدا کنی. البته rapidswitch هم سرور مورد نظرتو داره ولی قیمتش بالاتر از uk2 در میاد :)