پاسخ : هاست اشتراکی و چند سوال
سلام
اینطور که معلوم هست شما هنوز در ابتدای کار قرار دارید
به نظر بنده در اوایل کار با فایل هاستینگ کار کنید ، شرکتی را انتخاب کنید که در این زمینه نامدار باشد .
در مورد انتخاب ریجسترار دومین و ارائه دهنده میزبانی وب سعی کنید از شرکتی خریداری کنید که هم پشتیبانی و هم کیفیت مطلوبی ارائه دهد
در مورد هاست ( میزبانی وب ) اگر بودجه برای خرید هاستینگ ایران دارید سعی کنید هاست ایران تهیه کنید که سرعت بارگزاری وبسایتتان مناسب باشد
روز بخیر
همه اینهایی که دارند جواب شما رو میدن خودشون فروشنده هستند سرویس هاشون رو چک کنید مناسب بود بخرید! اینجا بخش آموزشی هست نمیتونن قیمت بدند البته دوستان بالا همه معتبر هستند و الا تازه کارا اگه بودن الان توی پیام خصوصی قیمت میدادند و همینجا میگفتن اینجا نمی تونم قیمت بدم بیا فلان جا قیمت بدم!!
لیست زیر هم هاستینگ های خوبی هستند که من باهاشون کار کردم مستقیم یا غیر مستقیم سرویس دهی خوبی دارند :
شرکت اولین داده گستر سبز - خدمات حرفه ای وب
www.onlineservers.ir
هاست سرورپارس, هاست, هاست لینوکس, هاست ویندوز,دامنه ,SSL گواهینامه ,دامین, سروراختصاصی, میزبانی هاست,هاستینگ
هاست |هاست لینوکس |هاست ویندوز | هاست ایران | هاست بک آپ | هاست دانلود | هاست پرترافیک
شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات نت ایران - پرتال کاربران
هزارنویس - خدمات حرفه ای وب
هم معتبر هستند هم با کیفیت و هم با سواد!
سلام
اگر در شروع کار هستید با هاست دانلود شروع کنید
دوستان شرمنده دوباره سوال میکنم به نظر دوستان الان من بالاخره با کدوم شرکت شروع به کار کنم که از لحاظ دانلود و باز شدن صفحات سایتم
خوب ساپورت کنه؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فرهاد_جهانلو
دوستان شرمنده دوباره سوال میکنم به نظر دوستان الان من بالاخره با کدوم شرکت شروع به کار کنم که از لحاظ دانلود و باز شدن صفحات سایتم
خوب ساپورت کنه؟؟
از نت افراز بگیر خلاصه و مفید!
برای شروع کار هاست دانلود خوبه
تو همین انجمن خیلی ها هستن که کیفیت خیلی خوبی دارن
میتونی بگردین و پیدا کنین
با سلام
دوست عزیز اگر میخاهید به شما مبلغ خیلی کمی بیفته
با یه هاست 100 مگ می تونید سایتتون رو راه اندازی کنید و برای فیلمهاتون هم تو شبکه هایی مثل اپارات عضو بشید و لینکتون رو بزارید..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فرهاد_جهانلو
سلام و خسته نباشید به دوستان
من سوالی داشتم راجب هاست های اشتراکی که برای چه مصارفی بیشتر مناسب هست؟ و من میخوام
هاست رو خریداری کنم که فایل های ویدیویی رو برای دانلود بذارم ایا چنین هاست هایی مناسب هستن؟
از لحاظ سرعت و امنیت و بکاپ؟ و دیگه اینکه چه سرویس دهنده ای رو در صورت مناسب بودن این هاست
به بنده پیشنهاد میکنید؟؟
سلام
به نظر من هم بهتر است اگر در ابتدای کار هستید از هاست های دانلود استفاده نمایید.
هاست اشتراکی برای دانلود مناسب نیست ! البته بستگی به سرور اون شرکت هم داره
ولی برای مصارفی مث سایت های شرکتی و سایت های کم مصرف خوبه
برای سایت های پر بازدید هم میتونه خوب باشه ولی بازم به قدرت سرور برمیگرده
موفق باشید
با سلام
پیشنهاد ما به شما استفاده از سرور مجازی می باشد.