پاسخ : نیازمند شخص اشنا به ترکر های خصوصی
10ترابایت سریال و فیلم دارم هزینه 300تومن هست
1-تذکرهای من راجبه رعایت قوانین بوده است که اگر این نشون میده
بداخلاقم خوب حتما شما عجوول هستین و ندیده و نشناخته میگید من اخلاقم تنده
2-ممکن بوده یک کسی نظر اشتباه داده باشه من فقط نوشتم اقا شما اشتباه میگی
همین این هم واقعا کجاش نشون میده که من بداخلاقم یا نمیشه باهام کار کرد.
3-شرایط قابل قبول نیست یعنی چی شما اگر یکی صبح تا شب فیل م برات اپلود کرد
بعدش گفتی بدرد نمیخوری هزینه ای ندادی چی یعنی فقط شرایط شما قابل قبول هست!
21 ساله که بودم رفتم برای یک پیمانکار کار کردم یک ماه در بدترین و خطرناکترین نقطه ی ایران
بعدش هرروز گفتن ماهی یک تومن حقوق هست اخر ماه بهم گفتن گفتن شمادرست کار نکردی!
حقوقی هم بهم ندادن! از اون یک ماه من صبح و شب توی بیابون بودم و مسئول ها خونه خواب
از این موردم که بگذریم زیاد بوده و دیدم که یارو هم رفته پست زده و هیچی دستش رو نگرفته و یارو
بعدازچند روز دسترسی اش رو قطع کرده و جوابی هم بهش نداده
واقعا چه تضمینی شما میدی که بهانه جویی نکنی و بیای و اخر ماه پول رو میدی این رو نه من
بلکه کسایی که میخوان برات کار کنن میخوان اگاه باشن که واقعا چه تضمینی هست براش
یک لیست از یکم از سریال هام برات فرستادم
https://mega.co.nz/#!PkgGVLZK!Sklonz...ypnZ64tgRzGjA4
با یک و دو کاری ندارم ولی در مورد سومی
شرایط کار رو کارفرما تعیین میکنه نه کارمند.شما میتونید شرایط من رو چک کنید یا قبول کنید یا نه
در مورد کلاهبرداری و .. من مریض نیستم بیام تاپیک بزنم وقتم رو الکی تلف کنم.گدا هم نیستم که به خاطر چند تومن پول برای خودم تو این انجمن دشمن و دردسر درست کنم ....
خلاصه عزیز شرایط من این هست از همون اول هم گفتم که ما با هم نمتونیم کار کنیم.من دنبال کسی هستم که وقتی استخدام شد سرشو بندازه پایین کارشو کنه جز چشم هم هیچی نگه سر موعد هم پولشو بگیزه نه چیز دیگه ای
شرمنده اگر بد صحبت کردم.لطفا این بحث هم ادامه ندید چون تاپیک داره منحرف میشه.ممنون
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام
به یک نفر اشنا به
ترکر های خصوصی برای دانلود فیلها نیاز داریم.اکانت و همه چی موجود هست فقط باید فایلهایی که لیست شده و دانلود و در یک سرور دیگه اپلود کنید
لطفا اگر در این زمینه دانش و مهارتی ندارند خواهشا درخواست ندید.روزانه 5 ساعت فول تایم باید انلاین باشید حقوق ماهیانه برای شروع 250 هزار تومان .یک هفته هم به صورت ازمایشی فعالیت خواهید کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
با یک و دو کاری ندارم ولی در مورد سومی
شرایط کار رو کارفرما تعیین میکنه نه کارمند.شما میتونید شرایط من رو چک کنید یا قبول کنید یا نه
در مورد کلاهبرداری و .. من مریض نیستم بیام تاپیک بزنم وقتم رو الکی تلف کنم.گدا هم نیستم که به خاطر چند تومن پول برای خودم تو این انجمن دشمن و دردسر درست کنم ....
خلاصه عزیز شرایط من این هست از همون اول هم گفتم که ما با هم نمتونیم کار کنیم.من دنبال کسی هستم که وقتی استخدام شد سرشو بندازه پایین کارشو کنه جز چشم هم هیچی نگه سر موعد هم پولشو بگیزه نه چیز دیگه ای
شرمنده اگر بد صحبت کردم.لطفا این بحث هم ادامه ندید چون تاپیک داره منحرف میشه.ممنون
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام
به یک نفر اشنا به
ترکر های خصوصی برای دانلود فیلها نیاز داریم.اکانت و همه چی موجود هست فقط باید فایلهایی که لیست شده و دانلود و در یک سرور دیگه اپلود کنید
لطفا اگر در این زمینه دانش و مهارتی ندارند خواهشا درخواست ندید.روزانه 5 ساعت فول تایم باید انلاین باشید حقوق ماهیانه برای شروع 250 هزار تومان .یک هفته هم به صورت ازمایشی فعالیت خواهید کرد
از طرز صبحت کردنتون معلوم هست قراره چی بشه!
از ما که گذشت بقیه هم خودشون قضاوت میکنن
اگر کسی بدون اینکه بدونه شما کی هستی چی
هستی کجایی و وروی هوا برای شما کار کنه
... هست
به یک نفر اشنا به
پرداخت به صورت هفتگی
upppppppppppppppppppppppp
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
upppppppppppppppppppppppp
اپ کردن تاپیک ها اونم هنوز 24 ساعت نشده خلاف قوانین انجمن هست که
نه شما و نه خیلی از فروشنده ها رعایت نمی کنید رعایت فرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
اپ کردن تاپیک ها اونم هنوز 24 ساعت نشده خلاف قوانین انجمن هست که
نه شما و نه خیلی از فروشنده ها رعایت نمی کنید رعایت فرمایید
فکر نمیکنم شما جز یک عضو معمولی در این انجمن چیز بیشتری باشید.این انجمن بی صاحب نیست و مدیر داره و در صورت لزوم رسیدگی میکنند
شما گزارشت رو بده نیازی به اسپم کردن نیست.671 پستتون همه اسپم هایی مثل این هست
با یک نفر فعلا به توافق رسیدیم
ختم تاپیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
حتما پیش پرداخت بگرید
این کار نویسندگی مثل کتاب فروشی هست
هیچ کتاب فروشی کتاب نسیه نمیده که اخر ماه اگه مشتری خوشش امد برداره یا اگه نخواست پاک کنه (هیچ کس اینکارو نمیکنه)
با اینکه ختم تایپک هست ولی گفتم دوستان متوجه باشن