پاسخ : تکلیف سرورهای ایرانی چی شد؟
دوست عزیز شما هاست ایران دانلود اگه مصرف پهنای باند زیاد دارید میتوانید برید هاست ایران بهت هاست که مفتی میده مثل پی سی دانلود تازه ماهی چند میلیون هم بهت برای مصرف پهنای باند میده!!!
توی همین انجمن هم وی پی اس با پهنای باند نامحدود ایران داده میشه که قیمتها خیلی خوبه میتونی سرچ بزنی بگیری!
سلام مجدد
راستش یکی از مشتریای سرور اختصاصی خوب ما ، از هاست ایران اومد سمت ما بدلیل اینکه اولاً سروری که به اونها داده بود پروسسور معمولا 4 مگ کش بهشون داده بوده و اینکه کانکشین 4 مگابیت اینترنت اختصاص داده بوده و گفته بود بهشون که اگر سرعت بالاتر می خواهید باید مبلغ یک سال رو پیش پیش پرداخت کنید تا عرض باند اینترنت رو بالا ببرن. فوق العاده از سرویسشون نا راضی بودن به دلیل کند و استیبل نبودن.
یکی از دوستان دیگه ما که مدیر یک مرکز داده هم هست (البته نه عمومی) می گفت وقتی آشپزخونه بشه دیتاسنتر چه انتظاری داری ؟ جای دیتا باید پوره سیب زمینی جابجا بشه دیگه!
موفق باشید.
بنده در تاپیک ها بال بال زدم که از شاتل و بقیه دیتاسنتر ها استعلام دارم که این کار غیر قانونی هست و دارند مردم کلاه سرتون میزارند؟
تهش چی شد؟
مدیر بی لیاقت این هاستینگ اقای swat همه پست های بنده رو پاک کردند و بنده را به بهانه ی تخلف در امضا 1 هفته مسدود کردند
و اون دوستان *** از موقعیت استفاده کردند و ادعا کردند که بنده به دلیل سخن کذب مسدود شدم
واقعا توی همچین فضاهایی آدم هرکاری میکنه میبینه دست بعضی مدیران توی جیب همین افراد هست یا مسائل دیگر
در فضای دیگر هم به همین صورت
مشتری که گول تبلیغات پوچ رو میخوره ، همون بهتر که سرش کلاه بره :)
تو این مدت به من هم خیلی در مورد پهنای باند گله کردن که فلان دیتاسنتر نامحدود میده ، شما چرا از ما پول میگیری ؟ اما خوب کسی بی خودی مالشو آتیش نمیزنه :)
ما تا پارسال رتبه زیر 400 ایران بودیم... سایت غوغا بود..بیشتر از 400 ترابایت پهنای باند مصرفمون بود که چون نمیتونستیم از مخارجش بر بیایم مجبور بویم از چندین و چند سرور برای تامینش استفاده کنیم.از کاربرای ما بپرسید قسم میخورند که واقعیت هست و برای خودمون ادعا داشتیم و کاندید برترین سایت بازی ایران بودیم و حتی اینقدر ادعا داشتیم که نوشته بودیم تو جشنواره..اما هیچ کسی از ما حمایت نکرد که هیچ فیلمون هم کردند به بهانه های الکی.. میرفتیم بعضی سایتها میدیدم رتبه ها و بازدیدهای کمتر از ما رو الجی و سامسونگ و برندهای معروف دارند باهاشون قرارداد میبندند و پولش رو در میارند اما ما رو هیچ کسی حساب نمیکرد..فهمیدیم دولت پشت سر اینجور سایتهاست.. وقتی سایتی خرجش رو در نیاره مجبوره یا بفروشه یا واگذار کنه.. ناچارا سایت رو vip کردیم تا حداقل پول سرورها رو در بیاریم و بیخیال رتبه و بازدید بالا شدیم تا حداقل سقوط نکنیم.. حالا میبینم به همون سایتها سرورهایی دادند از خود ایران با پهنای باندهای چند صد ترابایتی!! به نظرتون باید باور کنم که این سایتها ماهانه 40 میلیون دارند پول سرورشون رو میدند؟ آن هم از جیب ؟ صاحب مایکروسافتم از این غلط ها نمیکنه...
چرا باید اینطوری باشه؟ حداقل اگر سرور ایران پهنای باند ارزون و کشکی داره به ما هم بگید ما هم تهیه کنیم!! نخواستیم مجانی بدید اما قیمت معقول بدید ما هم بخریمش! منی که سایت دانلود دارم کم کم ماهانه 100 ترابایت مصرفم هست.چه قدر باید براش پول بدم؟ 10 میلیون؟
فقط تبلیغات راه انداختند و رقابت رو بردند سمت و سوی آن جور سایتها..تا کسی نتونه باهاشون رقابت کنه..دقت کنید سرورهای اروپا و آمریکا با آی پی های ایران جدیدا کند شده و اصلا باز نمیشه خیلی وقتها..ناچار میکنند بیاییم رو سرور ایران.. با این وضع چطور بیایم رو سرور ایران؟ با کدو هزینه و بودجه؟
از این به بعد سایت داری هم برای از ما بهتران خواهد بود و باید بریدم فکر یک شغل دیگر باشیم!
نقل قول:
عرض باند اینترنت رو بالا ببرن.
جانا سخن از زبان ما می گویی
جناب دلتا، شما چرا میخواید تشریف بیارید ایران؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
جانا سخن از زبان ما می گویی
جناب دلتا، شما چرا میخواید تشریف بیارید ایران؟
بدبختی همینه.. کی گفته من میخوام بیام رو سرور ایران؟ دارند ماها رو مجبور میکنند بیاییم رو سرور ایران! دارند فرهنگ سازی میکنند عزیز برادر که سرور ایران سرعتش خداست! متاسفانه داره رو مغز کاربرا هم اثر میزاره.. کاربرای ما جدیدا یا مسخرمون میکنند که سرعت دانلود شما مسخرست و پایین هست و فلان سایت سرعتش بالاست! دیگه نمیفهمن این چیزا رو که..مشخصه که وقتی سرور کسی تو ایران هست سرعت دانلودش بالاتر از اروپا یا آمریکاست! طرف 128 اینترنت گرفته میره سایت فلانی 400 سرعت دانلود میکنه.. بعد میاد مثلا سایت ما میگه سرعت سرور شما چرا 40 بیشتر نمیره؟ چی بهش بگم؟ چجوری باید حالیش کنیم؟ یک نفر؟ دو نفر؟ صد نفر؟ اعلامیه بزنم؟ تاپیک بزنم؟ هر روز خدا شده کار ما توضیح! هزار تا بارمون میکنه میره!! من که میدونم اینا همه موقتی هست؟ اما به چه ارزشی؟ به ارزش از دست دادن اعتبار دیگران؟ شما که میدونید دیتاسنتر تو ایران حالاحالاها کار داره تا اسمش رو بشه بزارن دیتاسنتر واسه چی این کارها رو میکنید و بقیه رو میندازید جون هم؟ اگر میخواهید سرور بفروشید باز بزارید بقیه هم بخرند و بفروشند و استفاده کنند..دیگه چند نفر استفاده کنند بقیه تماشا کنند یعنی چی؟
اوه، الان گرفتم چی شد!
مخابرات به این شکله.
ما رو اینترانت با 1 مگ دانلود می کنیم!
متاسفانه درد اصلی ما ایرانیا همینه ، خودمو میگم که جسارت به دوستان نشه ، نه سوادشو داریم نه زیر ساخت و امکاناتشو در همه مسائل همینیم یا برای عده ای کم و تایید شده که سایرین بیننده باشن به قول شما ، یا ادعاهای تو خالی - هنوز تو ساخت یه خودروی 100% داخلی موندیم جنگنده مدرن با استاندارد روز که با f23 برابری میکنه نمایش میدن ، هنوز هنوزه حرف از اینترنت Dial up و شماره هوشمند میزنن از این طرف دیتاسنتر و شبکه ملی با پورت اینچنینی پهنای باند آنچنانی ، مدتی میشه یکی از بستگان با من تماس گرفته دنبال تبلت برای پسرشه مدرسه اجبار کرده دانش آموز بخره با خودش بیاره !!!!!!!!!!!!!!!!! یاد اون اخباری افتادم که یکسری از کشورا رو نشون میداد که سیستم آموزشی رو با ipad و تبلت انجام میدادن اما ...
روی شرکت های خصوصی میشه کار کرد در این ضمینه