پاسخ : سوالاتی در مورد هاست دانلود ( لطفا پاسخ بدید )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanIrani
آقا مهدی بنده میگم تجربه این کار را داشتم.
تمام لینک های موجود در سایت ایشون چه در تصاویر و چه در لینک های دانلود در عرض چند دقیقه به همون dl یا هر چیزی که ایشون بگن عوض میشه.
نه اینکه بخوام دونه دونه عوض کنم نه لینک ها خیلی سریع در همه صفحات سایت از طریق دیتابیس عوض میشه.
من این کار را در یکی از سایت های خودم هم انجام دادم.
متوجه شدم حتا وقتی گفتید تجربه دارم یه لحضه فکر خودمم رفت طرف دیتابیس ( منم تجربه تغیر لینک خود وردپرس رو از دیتابیس دارم)
و میتونم بگم این دوستمون کارش درسته
چی شد میزبان ایرانی ؟
چه قیمتی میدید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanIrani
متاسفانه ما پهنای باند نامحدود ارائه نمیکنیم.
جایی هم که می بینید پهنای باند نامحدود ارائه میکنه یا واقعاً نامحدود نیست و یا یه محدودیت سخت افزاری مثل پورت پایین داره.
با قیمت 5000 تومان ماهانه بهتره از جاهای دیگه که سرور های خارج از کشور است بگیرید می تونید در قسمت درخواست سرویس انجمن شرایطی که می خواید را ارسال کنید تا دوستان پیشنهاد های خودشان را بدن.
ما به دلیل اینکه فقط روی ایران هاست ارائه میکنیم می تونیم 5 گیگابایت هاست دانلود با پهنای باند 500 گیگابایت را به قیمت 27000 تومان ماهانه یا 5 گیگابایت هاست دانلود با پهنای باند 1000 گیگابایت را 42000 تومان ماهانه ارائه کنیم که احتمالاً برای شما به صرفه نیست پس بهتره از شرکت هایی که روی خارج از کشور ارائه میدن مثل میهن وب هاست که به نظر ارزون ترین هاست دانلود را داره خرید کنید.
آخه پهنای باند نامحدود زود تموم نمیشه ؟؟؟؟
من میترسم تموم شه بعد دستم به جایی بند نیست ؟
الان تهران هاست با قیمت 5 تمن پهنای باند نامحدود میده .
یعنی دروغه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akisar
آخه پهنای باند نامحدود زود تموم نمیشه ؟؟؟؟
من میترسم تموم شه بعد دستم به جایی بند نیست ؟
الان تهران هاست با قیمت 5 تمن پهنای باند نامحدود میده .
یعنی دروغه ؟
دوست من پهنای باند نامحدود وجود نداره
اگر خیلی مصرف داشته باشی هم باید سرور مجازی بگیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanIrani
نه من چنین جسارتی نکردم.
من نمیگم کسی دروغ میگه یا نه اما هاست هم مثل اینترنته مثلاً دیدید اینترنت نامحدود میگیرید همون سرعت واقعی یا بیشتر اوقات مشکل و قعطی بهتون میدن اما وقتی محدود میگیرید سرعتش از سرعت واقعی هم بهتره.در زمینه هاستینگ هم تا حدودی این مسئله صدق میکنه یعنی ممکنه هاست های با پهنای باند نامحدود یه محدودیتی هایی داشته باشه که بعضی از شرکت ها خیلی واضح در لیست پلن هاشون هم می نویسن و خرید مشتری یعنی پذیرفتن اون محدودیت اما بعضی از شرکت ها قید نمی کنن این محدودیت می تونه چیز های زیادی باشه مثلاً من بیشتر از یک سال پیش بود قبل از اینکه هاستینگ راه بندازم از دو جا هاست دانلود گرفتم یکی از میهن وب هاست که واقعاً سرعت دانلود فایل هاش با پورت 3 گیگی که میده عالی بود اما وقتی دیدم پهنای باند تموم میشد و پول ارتقاء به پلن بالاتر را نداشتم اقدام به انتقال فایل ها به هاست دانلود با پهنای باند نامحدود کردم که کلاً پشیمون شدم چون سرعت دانلود فایل ها به دلیل پورت 100 مگی که بهم داده بودن خیلی کم بود یعنی بعضی اوقات احساس میکردم دانلود های سایتم کم شده و بعضی اوقات هم بعضی از کاربران نظر میدادن که لینک ها خرابن.الان اطلاعی ندارم که تهران هاست چطوریه اما حدالامکان اگر جایی گیر آوردید که با پهنای باند محدود اما ارزان می فروخت از اونجا بگیرید ولی باز خود دانی می خوای همون نامحدود را بگیر.
آخه پهنای باند محدود مثلا 800 گیگابایت که میهن وب هاست میده .
من مطالبم کلی عکس داره به جز مطالبی که میخوام در مورد دانلود کلیپ و آهنگ بذارم .
خب بازدید روزانه از این مطالب زیاده و میترسم خیلی مصرف بالا باشه
مصرف شما چطور بود .
منظورم اینه بازدید سایتتون چقد بود که جوابگو نبود میزان پهنای باند