پاسخ : محدود کردن مشغول شدن هارد توسط vps ها روی vmware
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
خوب اون دلایل هم میشه بگید قضیه چیه که بنا به دلایلی نمیشه جالب بود این جوابتون به همکارن
دلیل مشخص هست ممکن هست برای چند دقیقه یوزر نیاز به سرعت بیشتری داشته باشه که با لیمیت کردن باعث ناراضی شدن یوزر می شه .
ولی با مانیتورینگ یوزر در بازده بلند مدت زیاد استفاده کرد می شه لیمیت یا اخطار داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
300 400 محدود کنید
البته بنا به دلایلی توصیه نمیشه
فقط وقتی مشتری اعلام کرد سرور کند شده بررسی کنید ببینید کدوم سرور i/o زیادی مصرف میکنه بهش اخطار بدید
دوست من همیشه همه مشتریا نمیان بگن سرعت و. .. مشکل ساز شده.توی سررسید بدون دلیل تمدید نمیکنند.
این شما هستید که باید این موارد رو برسی کنید و بدون اطلاع سرویس رو به اندازه ای که مشتری مورد نظر تهیه کرده محدود کنید.
شما میتونید توسط وی سنتر این موارد رو مدیریت و مانیتور کنید و کاربری که به صورت مداوم مصرف بالا داشت مسدود کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
300 400 محدود کنید
البته بنا به دلایلی توصیه نمیشه
فقط وقتی مشتری اعلام کرد سرور کند شده بررسی کنید ببینید کدوم سرور i/o زیادی مصرف میکنه بهش اخطار بدید
برای مثال اگر این محدودیت اعمال بشه
سرعت کپی اطلاعات داخل هارد برای کاربر چقدر میشه؟
اگر بخوایم روی ۱۰ مگابایت لیمیت کنیم این مقدار و باید روی چند قرار بدیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
شما میتونید توسط وی سنتر این موارد رو مدیریت و مانیتور کنید و کاربری که به صورت مداوم مصرف بالا داشت مسدود کنید
درود
با عرض معذرت از استارتر عزیز...
دوست عزیز تو وی سنتر مشکلات امنیتی وجود داره...
الان 90% مدیران سرور از این قابلیت استفاده نمیکنن به علت مشکل امنیتی که داره...
با تشکر
هادی امیری
کلی نوع هارد داریم
RE Black Blue Green Red SE .....
هر کدوم فرق داره
شخصا که روی RE تا 20 30 تا وی ی اس سنگین هم گذاشتم io از 4 5 میانگین بالاتر نرفت
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم.
حدود 1 سال پیش است محدودیت Iops روی هارد به صورت رید 10 با کارت رید 710 با هارد های ساس ریداستیشن تست کرده ایم.
سرعت هارد ها در حالت عادی بسیار بسیار بالا بود و مورد سوء استفاده بعضی از کاربران همیشه در حال زیپ و اکسترا فایل ها بودند به دلیل سرعت که ابتدا اقدام به لمیت برای چند کاربر نا به کار کردیم بعد از اینکه جواب گرفتیم اقدام به ایجاد لمیت 30r کردیم که متاسفانه نمی دانم دقیقا بعد از اینکه برای تمام سرور های مجازی این لمیت ایجاد شد لود پردازنده سرور 40% افزایش داشت که مجبور شدم به سرعت تمام لمیت ها برداشته و فقط سرور های که ایجاد مشکل می کردند لمیت همیشگی اعلام کردم.
همکارانی که زمان دارند برسی کنند این موضوع رو که لود ارتباطی داشته یا خیر.
لینک مفید :
Datastores
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم.
حدود 1 سال پیش است محدودیت Iops روی هارد به صورت رید 10 با کارت رید 710 با هارد های ساس ریداستیشن تست کرده ایم.
سرعت هارد ها در حالت عادی بسیار بسیار بالا بود و مورد سوء استفاده بعضی از کاربران همیشه در حال زیپ و اکسترا فایل ها بودند به دلیل سرعت که ابتدا اقدام به لمیت برای چند کاربر نا به کار کردیم بعد از اینکه جواب گرفتیم اقدام به ایجاد لمیت 30r کردیم که متاسفانه نمی دانم دقیقا بعد از اینکه برای تمام سرور های مجازی این لمیت ایجاد شد لود پردازنده سرور 40% افزایش داشت که مجبور شدم به سرعت تمام لمیت ها برداشته و فقط سرور های که ایجاد مشکل می کردند لمیت همیشگی اعلام کردم.
همکارانی که زمان دارند برسی کنند این موضوع رو که لود ارتباطی داشته یا خیر.
لینک مفید :
Datastores
وقتی هارد را محدود می کنی به خاطر page file و یا swap ممکن هست لود حتی بالا تر بره و cpu هم مصرفش بیشتر بشه