از دوتا مرکز برق منطقه ای برق داره . از دو تا مرکز مخابرات فبر داره یک لینک مستقیم پهنای باند با افرانت داره . روی فیبر به سروش و فیزیک نظری وصله فقط قیمتاش نجومیه
نمایش نسخه قابل چاپ
از دوتا مرکز برق منطقه ای برق داره . از دو تا مرکز مخابرات فبر داره یک لینک مستقیم پهنای باند با افرانت داره . روی فیبر به سروش و فیزیک نظری وصله فقط قیمتاش نجومیه
الان مناسبترین قیمت برای کنسرسیوم سروش رسانه هست
تایید میشه . من با مبنا هم جدیدا مذاکره کردم . سرور رومشون کوچیکه ولی حداقل ۶۰۰-۷۰۰ مگ سند خالی دارن. کم کم باید دیتاسنتر ها هم تو ایران لول بندی بشن . مثلا سایت های شلوغ و پر ترافیک رو بجای هلند با همون قیمت ها ببریم تو این ای اس پی هایی که تازه سرور روم زدن.
مدیریت رو فقط ببینید .. برای دیدن قیمت یا باید عکس باز بشه یا توی فایل PDF !! زوزشون می اد تو صفحات سایت درست قیمت بدند. اینها می خوان دیتاسنتر مدیریت کنند.
http://tebyanidc.ir/PDF/ded_col.jpg
شما بگو چه نیازی دارن واحد فروششون رو درست کنن. اصلا بفروشن یا نفروشن اتفاقی می افته ؟
تبیان بخش دولتی . مشتری خودشو داره . اصلا راحت ترن من و شما ازشون سرویس نگیریم که هر روز بجوییم سرویس هاشونو .
تبیان نیاز به مشتری عادی ندارد. ما برای قراردادن سرورمان در این دیتاسنتر با مسئول اصلی فروش جلسه داشتیم و ازشون در مورد کم تبلیغ کردن دیتاسنتر پرسیدیم، جواب انها این بود که نیاز به مشتری عمومی نداریم و بخش دولتی کاملا پشتیبانی می کنند.
در همان چند ساعتی که آنجا بودیم تا سرور در دیتاسنتر قرار گیرد 3 سرور دیگر نیز از شرکت های دولتی دیگر ارسال شده بود تا در دیتاسنتر قرار گیرد.
در کل دیتاسنتر با زیرساخت خوبی است و در این مدت همکاری قطعی و افت سرعت به هیچ عنوان نداشته است.
اگر سوالی در این زمینه دارید بفرمایید تا راهنمایی کنم.
موفق باشید
بله از اویزون بودن تو نمابشگاه ها کاملا مشخص هست اصلا نیاز به مشتری ندارند.