پاسخ : سرور مجازی ایران - دیتاسنتر تبیان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
ار تبیان فقط میخواهید؟
من میخوام سرویس وی پی ان گیم را بندازم ، که کاربران ایرانی که پینگ بالایی دارن با وی پی ان زدن به سرور من ، پینگ تایمشون با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 و گیم سرور مورد نظر من پایین بیاد ، لازمه ی چنین سرویسی ، سروری هست که خودش پینگ تایمش با 8.8.8.8 و ... پایین باشه ، حالا طبق تحقیقاتی که انجام دادم ، فقط تبیان همچین خصوصیتی داره ، من در حال حاضر از افرانت وی پی اس دارم که اون چیزی که میخوام نیست .
از تبیان ، سیستم عامل هم میکروتیک .
با تشکر.
پاسخ : سرور مجازی ایران - دیتاسنتر تبیان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shakibak
من میخوام سرویس وی پی ان گیم را بندازم ، که کاربران ایرانی که پینگ بالایی دارن با وی پی ان زدن به سرور من ، پینگ تایمشون با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 و گیم سرور مورد نظر من پایین بیاد ، لازمه ی چنین سرویسی ، سروری هست که خودش پینگ تایمش با 8.8.8.8 و ... پایین باشه ، حالا طبق تحقیقاتی که انجام دادم ، فقط تبیان همچین خصوصیتی داره ، من در حال حاضر از افرانت وی پی اس دارم که اون چیزی که میخوام نیست .
از تبیان ، سیستم عامل هم میکروتیک .
با تشکر.
درود
اونطوری که بنده از جناب سجادیه شنیدم اگه بخواید یه چنین سرویسی داشته باشید ماهانه باید 700-800 هزار تومن پول پورت بدید...
به جز جناب سجادیه کس دیگه ای از این دیتاسنتر ارائه نمیده ما هم تا 1 ماه آینده از این دیتاسنتر سرویس خواهیم داشت(در واقع از تمامی دیتاسنترهای ایرانی سرور خواهیم داد...)
با تشکر
هادی امیری