نوكرتم :dنقل قول:
کلا مشهدی ها همشون گلند
نمایش نسخه قابل چاپ
نوكرتم :dنقل قول:
کلا مشهدی ها همشون گلند
اولش اگه همشهری نداشته باشی سخته ولی بعدا که پیداشون میکنی(توی گروهان منظورمه) و باهاشون گرم بگیری دیگه به قولی می افته رو غلتک. البته کلا اموزشش سخته یگان هرجایی که بیافتی جیم فنگ در خدمت شماست :d
ما با بچه ها به شوخی میگفتیم که مثلا امروز با حاج آقا (حاج آقا جیم فنگ) تماس داشتم حله گفتن مشکلی نیست. آموزش یه 10 -12 روز اول سخته که از صبح تا شب می دویید.کلاسا که شروع شد دیگه نفس میکشید و صف جمع هم 2-3 ساعت در روز میشه. به نظر اگه مدت سربازی رو کم کنن یعنی 6-7 ماه کافیه. بقیه اش بیگاری میشه. تو همین 5-6 ماه دیگه همه چی دستت میاد.چه طور از گرسنگی نمیری ، چه طور کاراتو بکنی و نظافت و...
خلاصه خوش بگذره
----------------
البته شمالیا ما شاالله مغزمون رو سوراخ میکردن تا هر موقع که زورشون میرسید باهم حرف میزدن.حتما بگرد دنبال همشهری و دوست و... توی غربت نعمت بزرگیه
دست فنگ، پا فنگ، جیم فنگ
من اول کلانتری خدمت می کردم، کل دایره 110 و دفتر و افسر ارجاع رو می گردوندم
ولی بعدش رفتم دادگستری و خیلی راحت شدم
اگر سپاه باشی که هر پنج شنبه جمعه مرخصی داری میتونی بیای به سایتت برسی یک میان دوره پنج روزه هم داری که تعطیلی اگر ارتش یا نیرو انتظامی باشی که دیگه فاتحه
ارتش آموزشی سخته ولی بعدش زیاد نه اگه نیروی انتظامی بودی میخواستی چی بگی ؟؟ تازه الان عجب شیر هواش خوبه اگه تو زمستان بودی چی میخواستی بگی؟؟ تمام سختی ها بعدا برات خاطره میشن