پاسخ : کانفیگ آپاچی ؟ یا نصب Nginx ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
این کاری که دوستان انجام داده اند ( خوب یا بد ) کانفیگ را لایسنس دار نکرده اند به شکل ماژولی با قابلیت تغیرات در آورده اند
انجینکس نسخه تجاری هم دارد ! و ماهیانه هم هزینه های زیادی می گیرد برای امکانات اضافه و نگهداری و....
در خصوص کانفیگ هم تقریبا هر کسی تنظیمات را بصورت دستی انجام میدهد یک بار هزینه اخذ میکند و دیگر نمیتواند هزینه ای بگیرد چون راهی برای آن نیست
با ا جترام
شما چه اصراری داری خودت رو دخالت میدی بیخودی توی موضوع ها!!!بیا فقط نظرت رو بگو نه از طرف من
جواب بده یا از من سوال کن!
استارتر از من سوال کرد شما جواب دادی هیچی نگفتم. باز من به استارتر جواب میدم
شما سوال می کنی از من!! بعدشم شما اول ببین کی با کی داره حرف میزنه بعدش بیا ریپلای کن
شما صحبت های من رو به استارتر ریپلای میزنی یا سوال های اون رو که اصلا در حد شخصیت شما نیست
بعدشم امدن یک اسکریپت نوشتن برای نصب همین و یک سری کانفیگ رو انجام میدن اینم دقیقا میشه بیخودی
پول به جیب زدن که منم باهاش مشکلی ندارم فقط لطف کن به سوال هایی از شما میشه جواب بده و به صحبت هایی
که که روی صحبت به شما نیست نخون و جوابی هم براشون ننویس و سوال هم جواب دهنده به استارتر نکن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
دوست گرامی بهترین حالت استفاده از apache+nginx هستش
وب سرور قدرتمند nginx بصورت reverse ***** در کنار وب سرور آپاچی کار خواهد کرد به اینصورت که وب سرور آپاچی درخواست های دینامیک را پردازش خواهد کرد و وب سرور nginx درخواست های استاتیک را پردازش میکند و به اینصورت باز ریادی که روی وب سرور اپاچی می باشد کاهش پیدا خواهد کرد و بطور محسوسی سرعت سرور افزایش می یابد و همچنین مصرف منابع سرور مانند cpu- ram کاهش پیدا میکند و سرعت لود سایت ها نیز بهتر خواهد شد و همچنین سرور ثبات و پایداری بیشتری خواهد داشت همچنین مقاومت سرور در مقابل حملاتی همچون ddos بهبود خواهد یافت
آیا کارتون تضمینی هست ؟ آیا شما می تونید لینکی جهت تایید شما به بنده بدین (داخل یا خارج از wht) ... ببخشید ولی سایت حساسی هست و نیاز به اعتماد سازی دارم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
succes
آیا کارتون تضمینی هست ؟ آیا شما می تونید لینکی جهت تایید شما به بنده بدین (داخل یا خارج از wht) ... ببخشید ولی سایت حساسی هست و نیاز به اعتماد سازی دارم ...
nginx بصورت reverse یک چیز کاملا ثابت شده هستش که چندینت سالیه مرسوم هستش چون نه مشکلات nginx مستقل را دارد و نه با کدهای آپاچی و mod_rewrite مشکل دارد
کار تخصصی ما مدیریت سرور میباشد و پلاگین های مختلف برای nginx ارائه میکنیم که در سایت مشخص هستش
همچنین دارای نماد تایید از وزارت صنعت و معدن هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
succes
کار ایشون برای اکثر دوستان ثابت شده و تایید میشن :53:
چون می خواهید فقط یک سایت روی سرور داشته باشید کافی است از کنترل پنل ISPConfig به همراه وب سرور Nginx استفاده نمایید ، بعلاوه کارهای زیادی می توان برای کاهش فشار پایگاه داده کرد
نمونه کارهایی که فشار زیاد روی پایگاه داده و وب سرور داشتند
Great Picture Portal www.PSDHA.com
AnimUp | مرجع دانلود زیرنویس نقد و پیشنهاد انیمه مانگا انیمیشن و کمیک
دانلود موزیک آهنگ ترانه فیلم سریال لینک مستقیم زیرنویس فارسی سایت بزرگ کلوب موزیک www.cloobMusic1.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
شما چه اصراری داری خودت رو دخالت میدی بیخودی توی موضوع ها!!!بیا فقط نظرت رو بگو نه از طرف من
جواب بده یا از من سوال کن!
استارتر از من سوال کرد شما جواب دادی هیچی نگفتم. باز من به استارتر جواب میدم
شما سوال می کنی از من!! بعدشم شما اول ببین کی با کی داره حرف میزنه بعدش بیا ریپلای کن
شما صحبت های من رو به استارتر ریپلای میزنی یا سوال های اون رو که اصلا در حد شخصیت شما نیست
بعدشم امدن یک اسکریپت نوشتن برای نصب همین و یک سری کانفیگ رو انجام میدن اینم دقیقا میشه بیخودی
پول به جیب زدن که منم باهاش مشکلی ندارم فقط لطف کن به سوال هایی از شما میشه جواب بده و به صحبت هایی
که که روی صحبت به شما نیست نخون و جوابی هم براشون ننویس و سوال هم جواب دهنده به استارتر نکن
سلام
شما مشکلی چیزی داری ؟
شما پلاگینی که دیگران نوشتند و کارکرد دیگران رو
نقل قول:
بصورت تضمینی و ما کانفیگ رو لایسنس
دار نکردیم مثل دوستان و بخوایم براش هزینه ماهانه بزاریم
خطاب میکنید
جوابهای بی در پیکر هم میدید میخواهید کسی چیزی نگه ( انجینکس نسخه اصلی و تقلبی داره !!!!؟؟) که می فرمائید
نقل قول:
و بهتره بدی برات یکبار کانفیگ همون نسخه ی اصلی رو انجام بدن حالا یا ما یاهرکی که میتونه
اصلا روی صحبت شما نبودید که به خودتون ربطش میدید !! جهت روشن کردن مساله برای استارتر توضیح دایم که گویا خودتون رو تحویل گرفتید فکر کردید نسخه انجینکس تجاری رو شما نوشتید که با شما صحبت میکردم !
افر دارید آفر بدید به نحوه انجام کارهای دیگران چه کار دارید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
succes
سلام دوستان
به نظرتون من آپاچی رو کانفیگ کنم یا nginx نصب کنم ؟ یه سرور اختصاصی از Leaseweb دارم ... یه شبکه اجتماعی روش دارم میخوام راهنماییم کنید ... این شبکه اجتماعی فشار زیادش واسه خواندن دیتابیس توسط CPU هست ... به نظرتون برای بهینه سازی سرور و کاهش فشار چیکار کنم ؟
البته الان فشاری نداره زیاد ... فکر آینده اش هستم ...
راهنماییم کنید ...
دوست خوبم دوتا گزینه پیش روی شما هستش یا وب سرور آپاچی با کانفیگ حرفه ای که میتونه 10 برابر بقیه وب سرور ها بازدهی داشته باشد و یا از وب سرور لایت اسپید استفاده کنید...
بنده به شخصه از آپاچی استفاده میکنم و وقتی مصرف بالا میره از لایت اسپید استفاده میکنم از انجینکس خیری ندیدم (تجربه شخصی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
دوست گرامی بهترین حالت استفاده از apache+nginx هستش
وب سرور قدرتمند nginx بصورت Reverse ***** در کنار وب سرور آپاچی کار خواهد کرد به اینصورت که وب سرور آپاچی درخواست های دینامیک را پردازش خواهد کرد و وب سرور nginx درخواست های استاتیک را پردازش میکند و به اینصورت باز ریادی که روی وب سرور اپاچی می باشد کاهش پیدا خواهد کرد و بطور محسوسی سرعت سرور افزایش می یابد و همچنین مصرف منابع سرور مانند Cpu- Ram کاهش پیدا میکند و سرعت لود سایت ها نیز بهتر خواهد شد و همچنین سرور ثبات و پایداری بیشتری خواهد داشت همچنین مقاومت سرور در مقابل حملاتی همچون DDOS بهبود خواهد یافت
ببخشید چطوری میشه این کار رو انجام داد ؟
اگر اموزشی چیزی دارید قرار بدید .. ممنون میشم
ما خودمون nginxcp رو در کنار cpanel کار کردیم بسیار عالی جواب داد.لود رو کاهش داد. رایگان هم هست.