خب گذرنامه بديد ! نداريد فكر كنم ترجمه رسمي شناسنامه هم قبول كنند..
نمایش نسخه قابل چاپ
خب گذرنامه بديد ! نداريد فكر كنم ترجمه رسمي شناسنامه هم قبول كنند..
می پرسم ببینم قبول می کنن یا نه!
در مورد وثیقه خبر دارید که نقدی و سفته چقدر می گیرند؟
محسن جان من پرداخت با واسطه رو پیشنهاد میکنم بدون دردسره ایران تحریمه بعضی از سایت ها کارت مجازی قبول نمیکنند مخصوصا سایت هایی که هاست ارائه میدند بعضی هم شماره تماس از خارج و .... میخواند اون چیزی هم که linux گفت کارت مجازیه نه پلاستیکی
ترجمه رسمی شناسنامه قبول میکنند باید بدی ترجمه کنند بعد دادگستری برابر اصل بزنه ( البته فقط برای کارت پلاستیکی )
حرف درستیه خرید با واسطه ولی دردسرهای خاص خودش رو داره.
در هر حال گویا برا ما بهترین راه همینه...
بله خرید با واسطه بهتره این شرکت ها کارشون رو بلدند متاسفانه اکثر جاهایی که ممکنه شما ازشون خرید کنید ابتدا هیچ نوع اطلاعاتی درباره شرایط قبول واریز شما نمیدند وقطی واریز کردید اون موقع شماره تماس ، آدرس منطبق با ip که خرید کرده و... میخواند که طبیعتا ما نداریم
ممنون دوستان. لطف می کنید در مورد پی پال هم توضیح بدید؟ من اصلاً در این زمینه سواد ندارم. چه جوریه می شه با یک کردیت کارد یه اکانت پی پال ایجاد کرد و چه باید بکنیم که بلاک نشه؟
هیچی لیمیت میشه حسابتون بعد مدارک میخوان . قبض تلفن - پاسپورت - یه مدرکی که نشون بده شما تو اون کشور زندگی میکنید . بهترین راه این هست اگر دوست یا اشنایی خارج از ایران دارید حساب را به اسم خودشون باز کنند و با مشخصات خودشون ورفای کنند . بعد بدن به شما و استفاده کنید هر موقع هم لیمیت شد مدارک رو بفرستن باز میکنند راه دیگری وجود ندارد .
به زودی واحد خدمات ارزی شرکت عصر پویا شروع به کار می کنه
4 نوع ویزا کارت
و
3 نوع مستر کارت
فیزیکی صادر میشه
3 نوع ویزا کارت فیزیکی یکساله از ارمنستان شروع قیمت 149.000 تومان
3 نوع مسترکارت فیزیکی یکساله از ارمنستان شروع قیمت 149.000 تومان
ویزا کارت فیزیکی 5 ساله از امارات 110.000 تومان
حساب Paypal بستگی به کشوری داره توی اون حساب بانکی باز شده.مثلا دریافت و پرداخت یا فقط پرداخت.
حساب بانکی از هر کشوری باشه اکانت باید از همون جا باز بشه.
در مورد Visa کارت هم حتی المقدور Classic بگیرید چون بعضی جاها الکترون را قبول نمی کنند.