پاسخ : فروش ویژه و محدود سرور مجازی آلمان - شروع قیمت از 15000 تومان رم 512 - کد 20% تخفیف wht برای ماه اول
يك هفته سرويس هلند رو گرفتم و از پشتيباني كاملا راضي هستم
با تشكر
پاسخ : فروش ویژه و محدود سرور مجازی آلمان - شروع قیمت از 15000 تومان رم 512 - کد 20% تخفیف wht برای ماه اول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
100%
امیدوارم که در این زمینه پیشرفت کنند و بنده هم سرور اختصاصی آینده ام رو از ایشون بگیرم
سلام ممنون از شما . انشالله کار شما هم گسترش پیدا کنه و برای خرید سرورهای آیندتون و کانفیگش در خدمت باشم .
سلام دوستان
من میخوام از ایشون سرویس بگیرم، تایید میشوند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
با هارد 500 نداری؟
سلام . امکان انجام کانفیگ اختصاصی مورد نیاز شما هم وجود دارد .
هزینه هر 100 گیگابایت هارد اضافی 10000 تومان می باشد.
هزینه هر 1 گیگابایت رم اضافه تر 10000 تومان می باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnam68
سلام دوستان
من میخوام از ایشون سرویس بگیرم، تایید میشوند؟
اگر اشتباه نکنم و با شما دیشب صحبت کرده باشم ( شبنم هاست ) سرور مجازی شما آماده و کانفیگ شده و مشخصاتش براتون ارسال شد .
برای کار انتقال سایت ها از سرور قدیمی هم که امروز درخدمتم .
من ازشون علاوه بر هاست میزبانی یه سرور مجازی هم گرفتم
کارشون بازم تایید میشه
چند روزه پست زدیم فقط یک نفر جواب داد، ما ازشون سرویس گرفیتم راضی هستیم دوستان
در ساعت چند ایمیل می شود فرستاد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen12
در ساعت چند ایمیل می شود فرستاد ؟
معمولا برای ایمیل ساعتی 300 ایمیل مجاز هست به طور کل . بیشتر از آن آی پی شما در spam detector های مختلف mark as spam میشه و ایمیل هاتون به فولدرهای junk/spam میروند . یک سری روش های استاندارد سازی ایمیل مثل ptr record , unsubscribe link , domain key , reverse dns را اگر رعایت کنید تا حدودی مشکل دیرتر براتون پیش میاد اما درکل ارسال ایمیل اسپم و تبلیغاتی در هیچ دیتاسنتری مجاز نیست و ممکنه abuse report برایتون بیاد .
بهتر هست از سرویس هایی که مخصوص آن کار هستند مثل mailchimp , ... استفاده کنید .
سروری جدید با همین مشخصات تهیه شده است . می توانید برای سفارش از لینک زیر اقدام نمایید :
سبد خرید - انفورماتیک رویای پارسیان