بابت جوابتون ممنون؛خوب شما شرکت خارجی میشناسید که هاست با آی پی اختصاصی بده؛تا این مشکل دادن و ندادن پیش نیاد؟
درضمن مخابرات در چه صورت ممکنه کارش به جایی بکشه که بخواد یک آی پی رو هیلتر کنه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چه طور میشه یک ساب دامین رو به یک آی پی اختصاصی وصل کرد؟
من همون طور که گفتم یک آی پی اختصاصی دارم؛ تارگی با یه سرویسی به نام dynamic dns آشنا شدم که بعضی از سایت ها ارائه میدن؛خوبیش اینه که بهم یه ساب دامین میدن که به آی پی اختصاصیم وصل میکنم و دیگه اگه آدرس ساب دامین هیلتر شد؛یکی دیگه میسازم.
نحوه کار این سایتها چطوره؟
از اسکریپت استفاده میکنند یا از طریق cpanel میشه یک ساب دومین رو به یک آی پی دیگه وصل کرد؟
فکر نکنم جایی رو پیدا کنید که ای پی رو کمتر از ماهی 2000 الی 3000 بدند ! اونم فقط با ssl
منظورم فيلترينك بر حسب كلمه هستنقل قول:
من که ندیدم ، شما یه نمونه بدید ، تقریبا براشون امکان نداره ، خیلی زور بزنن ip مسدود میکنن
اگر اسم سايت رو تو ليست سياه بذارند ديگه بالا بيا نيست!
نمونش يك كلمه مستهجن مسدود شده تو اسم هر داميني باشه اون دامنه هي ل تر شدس پيشفرض
تو سي پنل dns zone فكر كنم باشهنقل قول:
از اسکریپت استفاده میکنند یا از طریق cpanel میشه یک ساب دومین رو به یک آی پی دیگه وصل کرد؟
[QUOTE=hello;94696]تو سي پنل dns zone فكر كنم باشه[/QUOTE[
ممنون از پاسختون؛ولی شما اگه یه نگاه به قسمت simple dns zone سی پنل بندازی یک سری اطلاعات میخواد وارد کنی که من نمی دونم؛شما اگه بلدی خوشحال میشیم توضیح بدی
در پاسخ به یکی از دوستان که گفته بود من تاحالا ندیدم مخابرات آی پی رو هم هیلتر کنه ؛ به عنوان نمونه سایت ج؛ ر؛ س و یا توییتر یا خیلی از سایتهای مهم و پربازدید