***ی های میلیاردی رو جلوشو بگیرن نمی خواد کار مارو ببندند
نمایش نسخه قابل چاپ
***ی های میلیاردی رو جلوشو بگیرن نمی خواد کار مارو ببندند
دوستان ! یعنی اگر ما نماد نداشته باشیم نمیتونیم درگاه بگریم؟ اینکه خیلی بد بختیه!
ما میخواستیم پیگیر درگاه بانک ملی بشیم ولی این تاپیک رو دیدم کلا نا امید شدم :|
یکی از دوستان با امضای یک توافقنامه تونست درگاه بانک ملی بگیره.
پیشنهاد می کنم با شماره های پشتیبانی بانک تماس بگیرید و سوال کنید.
متاسفانه اطلاع دقیقی ندارم. پیشنهاد میکنم با شماره های پشتیبانی بانک تماس بگیرید. پاسخ اون ها دقیقتر هستش. احتمالا یکسری تعهد و قوانین هستش که باید تایید کنید.
ضمنا فکر کنم با شرکت به پرداخت (بانک ملت) و شرکت تجارت الکترونیک پارسیان (بانک پارسیان) هم بشه چنین کاری کرد. البته در سایتشون منتشر نکردند اما فکر کنم بشه چنین کاری کرد. بهتره باهاشون تماس بگیرید. لطفا اگه کسی اطلاع داره منتشر کنه.
یه چیزی هم درمورد نماد اعتماد بگم :
من در مورد انتشار آدرس با پشتیبانی enamad.ir تماس گرفتم و گفتم که همه دفتر کار ندارند و نمیتونند آدرس منزل شخصیشون رو منتشر کنن.
و پاسخ دادن که قرار یکسری تغییرات ایجاد کنند که این موضوع رو هم لحاظ می کنند.
من پیشنهاد می کنم تا شما دوستان عزیز هم هم در بخش نظرات سایت پیغام بذارید (یک دست صدا نداره!).
خیلی از دوستان و همکاران که در زمینه هاستینگ، پیام کوتاه و ... فعالیت می کنند دفتر کار ندارند و در خانه کارهاشون رو انجام میدن.
اگه قراره نماد بخواد به کسب و کار خانگی کمک کنه (به گفته خودشون در رسانه ها) باید یه فکری هم درمورد آدرس کنند.
میتونند برای اطمینان آدرس و مشخصات کامل شخص رو بگیرند و انتشار آدرس فعالیت اختیاری باشه و در عوض مثلا انتشار شماره ثابت اجباری باشه.
بازم تاکید میکنم باهاشون تماس بگیرید و این موضوع رو مطرح کنید.
:53:
با درود دوست من در اینجا نظر بدهید ! https://enamad.ir/opinions.aspx
------------------
این هم از نظر بنده ,,,, --------
با سلام
چنانچه محل کسب و کار و محل سکونت شما یکی می باشد و آدرس اعلامی برای محل سکونت(آدرس شخص حقیقی برای کسب و کارهای دارای شخصیت حقیقی) با آدرس اعلامی برای محل کسب و کار(اعلامی در صفحه وب سایت تجاری)یکسان می باشد اجاره نامه و یا سند ملکی محل سکونت خود را در سایت قرار دهید
نظر ارسالی: با درود خیلی از دوستان برای گرفتن نماد مشکلاتی دارند! و تعدادی محل کار ندارند و نمیتونن آدرس محل زندگیشون رو بدن لطفا برسی فرمایید! اگر تعقیراتی در سیستمتون ایجاد کنید خیلی خوب میشه! با تشکر بدرود
اطلاعاتتون مفید بود ممنون