نه فکر نکنم.1ساله باید باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
نه فکر نکنم.1ساله باید باشه
بله دیدم @-)
جالب این جاست از همین پنلی که ایشون نمایندگیشون رو دارن بنده تا حالا چندین خط انتقال دادم !!!
توی این سامانه ای که استفاده میکنید چون خرید خط انلاین انجام نمیشه احتمال داره خط به نام شما نباشه
بله فکر کنم یه چند روزی مهلت تمدید بدن (ته بحال برام پبش نیومده حقیقتش) ولی اگر که بخوای خط رو توی پنل مقصد خرید کنید باید ببنید که سرشاخه اصلی اون توی پنل مقصد هست یا نه
مثلا اگر شماره شما با 30002223 شروع میشه باید ببنید که توی پنل مقصد این پیش شماره وجود داره یا نه البته فقط خطوط 3000 از سرشاخه اصلی ارائه میشه.
درود فراوان :53:
در جواب حسام عزیز ( AHF-victory ) :
تشکر بابت خرید شما ،و اینکه من خدمت شما هم عرض کردم بنده هم همین مشکل را داشتم با این شرکت!دقیقا مشکل شما،شرکت هزار نویس که فکر میکنه خیلی قوی هست(نمیخوام تخریب کنم) این کارو انجام نمیده.در صورتی که اگر بخواد انجام میده کاری هم نمیتوانید انجام دهید جز اینکه بگید انتقال بده که آن هم انجام نمیده
با شرکت صبا پیامک که هم ما و هم خوده هزار نویس رسیلر آنان هستیم تماس گرفتم گفت کاری نمیتونیم انجام بدیم باید با خوده هزار نویس صحبت کنید.
و اینکه شماره به نام شخص شما ثبت شده یا خیر،به احتمال 99٪ ثبت نشده.
تنها کاری که میشه کرد اینکه داخل انجمن اعلام کنید شاید این کارو انجام دادن،اما در کل به خاطر اینکه پنل بنده اعتبارش تمام میشه من پیگیری میکنم که هرچه سریع تر انتقال بدم.
در جواب دوستی که گفت شماره ها چند ساله هستند :
شماره ها مادام العمر هستند ،اینی که میبینید امسالی مثل بنده شماره ها رو 1 ساله میدیم ،خیر این طوری نیست.پنل شما 1 ساله هست و ما بابت پنل شما ازتون پول برای تمدید میگیریم وگرنه خوده شماره برای همیشه به ثبت میرسه...
در جواب سهیل ،همکار خوب و عزیز : از پاسخگویتون ممنون ،چند تا راه نمای خوب در این انجمن باشن همه چی عالی میشه :) ،متاسفانه همان طور که خودتون گفتید به خاطر منافع خودشون انتقال نمیدن.دقیقا مشکل بنده هم همین هست برای ایشون چند ماه مانده اما برای بنده 1 ماه.... ،شماره من خیلی مهم هست چرا که مشابه شماره شرکت هست اما خوب کاری نمیشه از پیش برد چرا که امسالی مانند این شرکت هزار نویس میان و باعث دلخوری دیگران میشن و هم خودشون را بدنام میکنن.شاید مشکل کوچیکی باشه اما با این حال همین مشکل کوجیک آبروی ایشون رو برده...
موفق و پیروز باشید
مرسی
از خیرش گذشتم اگر تونستید منتقل کنید شمارتونو بگید ما هم از همون طریق انتقال بدیم به پنل شما.
واقعا کسای مثل این هزار نویس خیلی ابرو بر هستند.اخه مثلا که چی عوض نمیکنن؟ما دوست نداریم از ایشون سرویس داشته باشیم.
مدیران تاپیک رو ببندن.ما هم از خیر اون شماره و پنل گذشتیم.
سلام دوست عزیز بستگی به اپراتور داره!
زود قضاوت نکنید!
3000 به خاطر سرشماره بودن میتونه امکان پذیر نباشه
اما 1000 در هر حالی امکان پذیر هست!!!