پاسخ : راه اندازی افلاین سایت جهت دانلود فایلهای اموزشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
giga
دوست عزیز یا باید کسی اونها را دانلود کنه که شما افلاین بگیری یعنی بدون داشتن اینترنت میتونی بگیری
اگر هم خودت بخواهی اکانت انلاین داشته باشی
1- کارت دی وی بی لازم داری
2- یک اکانت که معمولا 2 مگش که سرعت 180 تا 200 داره میدن 24 ساعته 150 تا 170 تومن
سوالی داشتی بگو توضیح میدم برات
ممنون از توضیحاتتون
قیمت منظورتون 150 هزار تومن برای یک ماهه دیگه ؟ :d:d:d:d:d
سرعتهای پایینتر قیمتش چطوره ؟ (برای استفاده به جای ADSL مثلا 256)
حالا میشه کاری کرد که اون فایل هارو کسی دانلود کنه ؟ (مثلا کجا باید ارائه کرد تا مردم دانلود کنن و منم بتونم دانلود کنم ؟ :d )
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezafh2
ممنون از توضیحاتتون
قیمت منظورتون 150 هزار تومن برای یک ماهه دیگه ؟ :d:d:d:d:d
سرعتهای پایینتر قیمتش چطوره ؟ (برای استفاده به جای ADSL مثلا 256)
حالا میشه کاری کرد که اون فایل هارو کسی دانلود کنه ؟ (مثلا کجا باید ارائه کرد تا مردم دانلود کنن و منم بتونم دانلود کنم ؟ :d )
ممنون
قیمت بله درسته برای 1 ماه
ارزونتر هست ولی سرعت کمتر هست و محدودت حجمی داره سرویسهای اوپن اسکای هست
کسی که اکانت داره میاد مشخصات پید و مک و فرکانس و جهت اعلام میکنه بقیه هم این مشخصات میزارن توی برنامه اسکای نت یا برنامهای مشابه بعدش وقتی دانلود میکنه بقیه اسکای نت اجراش میکنند و فایلها را بصورت افلاین میگرن
سلام
نمیشه لینک بهش داد دانلود کنه برامون؟ یعنی یه جورایی مدیریت دانلود داشته باشیم
آخه زمان دانشجوییم دی**ش و باقی مخلفاتشو داشتم کانکت هم بودم اما هرچی که برام میومد انواع عکس ، فیلم ، فایلهای ***** بود
میشه راهنمایی بفرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boxer
سلام
نمیشه لینک بهش داد دانلود کنه برامون؟ یعنی یه جورایی مدیریت دانلود داشته باشیم
آخه زمان دانشجوییم دی**ش و باقی مخلفاتشو داشتم کانکت هم بودم اما هرچی که برام میومد انواع عکس ، فیلم ، فایلهای ***** بود
میشه راهنمایی بفرمایید
سلام
نه نمیشه
کسی که اکانت داره فقط میتونه دانلود کنه انلاین و ما میتونیم افلاین دریافت کنیم
میشه مدیریت کرد به این شکل که فایل هاییکه میخواهی از نظر نوع فایل Rar Avi HD ... و حجم فایل در نرم افزار مربوطه (Mana,skynet) *****نویسی کنید
با تشکر
سلام مدیریتشو که میدونم اما شما که نمیدونی مثلا فایل avi چی داره میاد آیا ***** هست یا یه فیلم آموزشی :-&
نقل قول:
2- یک اکانت که معمولا 2 مگش که سرعت 180 تا 200 داره میدن 24 ساعته 150 تا 170 تومن
چه خبره :دی الان 1 مگ که 3سوت آدم میزنه هک می کنه/ 5مگ هک شده هم 150 میدن اسپید دانلود رو 500 تا 570 میره !
نقل قول:
سلام مدیریتشو که میدونم اما شما که نمیدونی مثلا فایل avi چی داره میاد آیا ***** هست یا یه فیلم آموزشی
شما برو پول بده اکانت بخر هر چی دوس داری دانلود کن که فایل های *** هم نیاد اذیت نشی!
هر گروهی هم دانلود می کنه تو اسم فایل اسم گروهشو میزنه که تابلو فایل چی هست حالا شما گیر دادی به *** هاش :دی
دانلود آفلاین هست دیگه نرم افزار بنده خدا از کجا بدونه فایل چی هست از رو پسوندی که شما بش دادی شروع به دریافت میکنه!
ای کاش رو s1 دانلود می کردید کارت من هنوز 2.8 :دی _البته خیلی ها هنوز s1 هستند 80%
این بقیه تعرفه های انلاینش چنده ؟ به غیر اون 150 تومن :-s