پاسخ : مشکل افزایش لود سرور
خیلی عجیبه ! مثل اینکه کم کم باید برم سراغ همون XEN اینای دیگه جوابگو نیستند مثل اینکه . در XEN میشه هم ویندوز داشت و هم لینوکس های مختلف ؟ cpu رو میشه حداقل share تعریف کرد ؟ یا اینکه سرور 4 سی پی یو داره فقط 4 وی پی اس میشه روش تعریف کرد ! اینکه دیگه مجازی سازی نمیشه :D
مشکل من با xen این هست که یک بار یک سروری دستم رسید که xen روش نصب بود . وقتی میزدم
/scripts/easyapache
حتی این رو هم اررور میداد و اجرا نمی کرد الان اررورش یادم نیست . اما مربوط به xen میشد . مربوط به لود و رم سرور نبود تا جائی که یادمه ( همونطور که میدونید اون اسکریپت لود پائین و حداقل 90 مگ رم آزاد میخواد تا اجرا شه )
اگر datastore رو دوباره تعریف کنید کل اطلاعات پاک میشه و اگر یک هارد دارید که قابل تغییر نیست و باید هارد فورمت بشه و سیستم عامل مجد نصب بشه .
تصمیم گرفتم یه xen-server نصب کنم . فیلماشو که دیدم خیلی بهتر از hypervm/xen هست و تقریبا محیطش به کاملی esxi هست . اول روی یک وی پی اس می خواهم xen-server نصب کنم . بعد 2 وی پی اس xen و لینوکس داخلش تست می کنم . اگر همه چی کامل و خوب جواب بده کل سرورم رو می کنم xen-server نظرتون رو بگید ...
دو هارد 750 داره سرور مشکلی پیش نمیاد اول بک آپ می گیرم . فقط یه یه روزی اختلال ایجاد میشه احتمال زیاد دوباره :(