خداکنه مالل ماروهم زودتر وصل کننننن:)
و همونجوری میگید باشه عالیه پشتیبانیشون که عالیه
یک خط تست فعلا ازشون گرفتم یک ماهه رایگان ببینم چه جوری هست
اگر کارم رو راه انداخت خط دیگم رو کنسل کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
خداکنه مالل ماروهم زودتر وصل کننننن:)
و همونجوری میگید باشه عالیه پشتیبانیشون که عالیه
یک خط تست فعلا ازشون گرفتم یک ماهه رایگان ببینم چه جوری هست
اگر کارم رو راه انداخت خط دیگم رو کنسل کنم
سرویس هاشون خوبه اما بستگی به مرکز مخابراتیتون داره
hiweb عالیه پرسنل عالی هم داره.واقعا خسته نباشن:79::113:=D>
دوستان رو فیبر نوری هم سرویس میدن ؟
من بخاطر فیبر نوری مجبورم فقط از مخابرات سرویس بگیرم :68:
دوستان ترافیکی که از یک دوره میمونه ، به دوره بعد انتقال داده میشه ؟ یا ترافیک ریست میشه ؟
سلام
بنده مشتری قدیمی های وب هستم و در حال حاظر به دنبال سرویس جایگزین
هم ای دی اس ال دارم و هم آنتن میکرو که هزینه بالایی برای ان انجام دادیم ولی قطعی زیاد و پینگ بالا را شاهد بودیم و هر چه تماس و درخواست ارسال میکنیم هیچ پاسخی نمیدهند و هر بار بهانه میگیرند
توصیه میکنم به سراغ آن نروید اگر زمان زیادی را با اینترنت میگذرانید و سرعت برای شما مهم است
موفق وپیروز
میشه شما بگید کجاش عالی است.... اینکه مدت زمان طولانی باید پشت خط بمانید تا کسی پاسخ دهد؟
اینکه وقتی به پشتیبانی میگویید پینگ بالا دارید به طور مثال روی ۴.۲.۲.۴ به شما میگوید ملاک ما روی ۸.۸.۸.۸ است نه ۴.۲.۲.۴ !!!!! این ملاک را از کجا آوردن نمیدانم.
یا وقتی میگویید سرعت دانلود من دارای نوسان و خیلی پایین است نسبت به سرویس دینامیت به شما میگوید از فلان لینک دانلود کنید که سرور ان در ایران است!!!! یعنی آنقدر سطح سواد کاربر را پایین فرظ میکنند ؟؟؟
در نهایت اگر هم تخصصی با ان ها صحبت کنید و بفهمند که شما را نمیتوانند دور بزنند به شما میگویند خط شما نویز دارد!!!!
من نمیدانم شما با توجه به چه موردی این چنین پست زدید البته جای پرسش است که تنها پست شما همین مورد بوده تا این لحظه و این خود جای کمی کنجکاوی دارد
با سلام این میتونه از نیوز خط تان هم باشه عزیز یا اینکه های وب روی مرکز مخابراتی شما زیاد کاربر اورده که پهنای باند کم اورده و به این شکل شده و در ضمن ملاک که اون ها میگن 8.8.8.8 باشه نیست اگر اشتبه نکنم وقتی زنگ بزنید می گن دی ان اس کارت شبکه رو اولی رو به 46.224.1.46 و پاینی را به 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 تعقییر بدید که این کمی هم کمک میکنه به استایبل بودن ولی من خودم الان های وب دارم الان اهواز کیفیتش افتضاح شده .
من مشترک شاتل هستم پیشنهاد نمیکنم از شاتل سرویس بگیرید ....
پشتیبانی ضعیف , نوسانات سرعت (بعضی وقت ها خیلی شدید ! ) وچندین مشکل دیگر داره ...
----------------------
های وب هم کاربران ناراضی زیادی داره و دوستان بنده هم ناراضی بودن از این سرویس دهنده
-----------------------
پارس آنلاین کمی هزینه های سرویس دهیشون بالاس اما کیفیت واقعا عالی رو دارن قبلا مشترک بودم اما به دلیل تعویض محل سکونت با عم سرویس دهی مواجه شدم ...
-------------------
آسیا تک
تعریف سرویساشون رو خیلی شنیدم اما استفاده نکردم تاحالا اما یکی از دوستانم داره میگه در ساعات عادی سرعت دانلود سرویس هاش 10 برابر سرویس فعلی هست ! ینی دوستم الان 128 داره تا 1.5 مگابایت معادل با 1500 کیلوبایت در ثانیه بالا میره .
قطعی و نوساناتشم بسیار کم هست .