پاسخ : درخواست سرور میکروتیک درایران ولی با قیمت پهنای باند معقول و سرعت پورت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirdj
امیدوارم بجای 100 گیگ از 500 گیگ ترافیک بهره ببرین همیشه سعی کنین از جای معتبر خرید کنین !!
من بر اساس نیازم خرید میکنم،500 گیگ خیلی بیشتر از نیازم هست،مصرف من روی 3 سرور با هم شاید به 700 گیگ برسد،بنابراین هزینه اضافه غیرمنطقیه
تا اینجا که کوتاهی ندیدم ازشون و پشتیبانی خوب و سریعی دارند و همکاری خوبی داشتند،هاستینگ جدید و بدنامی هم نیستند تا جایی که اطلاع دارم ، سرور هم روی تست هست و تا الان مشکلی مشاهده نکردم ، به احتمال زیاد هر 3 سرور چون روی یک شبکه هم باید باشند از هاست اسپیس خرید خواهم کرد
ممنون از توصیه دوستانه شما
پاسخ : درخواست سرور میکروتیک درایران ولی با قیمت پهنای باند معقول و سرعت پورت مناسب
از hostspace.us میکروتیک ایران داریم و بسیار راضی هستیم ، پشتیبانی خوبی دارن و سرویس های up time مطمئنن از انتخابتون پشیمون نخواهید شد ، شاید از ماه آینده از سرویس ابر یشونم تهیه کنم ، ترافیک رو میشه بروی نا محدود تنظیم کرد و به میزان مصرف ماهانه هزینه رو پرداخت میکنی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
از hostspace.us میکروتیک ایران داریم و بسیار راضی هستیم ، پشتیبانی خوبی دارن و سرویس های up time مطمئنن از انتخابتون پشیمون نخواهید شد ، شاید از ماه آینده از سرویس ابر یشونم تهیه کنم ، ترافیک رو میشه بروی نا محدود تنظیم کرد و به میزان مصرف ماهانه هزینه رو پرداخت میکنی !
یعنی اینکه هر چقدر use کنم ،پول میدم؟ کجای سایته ؟ لینکشرو میدین لطفا؟ هزینش احتمالا باید بالاتر باشه، درسته؟
بهتره با پشتیبانی خودشون مکاتبه داشته باشید اما طبق اطلاعاتی که بروی سایتشون موجوده سرورهای ابری من به لحاظ قیمتی تفاوت زیادی با پلان های محدود و مشخص ندیدیم !
با سلام
با افرهای ویژه سرور ایران و قیمت استثنایی در خدمت تون هستیم سایت چک کنید لطفا
باسلام،
از ایران ودیتاسنتر افرانت در خدمت شما هستیم، سرورها وتجهیزات متعلق به ماست و ریسلری جایی نیستیم و بصورت کولو در این دیتاسنتر فعال هستیم.
برای پهنای باند هم اگر دقیق بفرمایید روی 3 سرور چقدر مصرف دارید تخفیف های بسیار مناسب ارائه خواهیم کرد( قیمت ترافیک رو می تونیم زیر قیمت دیتاسنتر محاسبه کنیم)
سرور مجازی میکروتیک+لینوکس+ویندوز ایران منابع اختصاصی و اشتراکی مبتنی بر تکنولوژی VMWARE
از طریق راههای ارتبای امضاء برای مشورت یا پاسخگویی به سئوالات شما در خدمت تون هستیم.
باتشکر،
فاتح