خجالت نمی کشی یعنی چی؟مردک درست حرف زدن بلد نیسنی اگه اینجا صاحب داشت تو یکی رو اینجا راه تمی دادن
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
لطفا از تاپیک اختصاصی فروش ما دیدن بفرمایید
http://www.webhostingtalk.ir/f15/95482/
هرچند نرخ ها کمی متفاوت خواهد بود
سپاس از شما
من عذر میخوام که همچین چیزی رو میگم اما قابل توجه بعضی همکاران عزیزم که دارن درست کار میکنند
این کار مخصوصا تو این انجمن و این بخش مثل یه جوی آب پر از لجن شده هر از گاهی یه ادمی میاد با یه چوب همش میزنه لجنو بوی گندش همه رو میگیره!
یکی بیاد منو توجیه کنه مثلا دیدم طرف آفر داده هارد 500 گیگ 2گیگ رم 4 کور سی پی و ماهی 50تومن! تو خصوصی انگولکش کنی تا 40 هم راه میاد
مشتری درست حسابی که اینجا کم هست، مثلا فکر کردین چرا جاهایی مثل پارس دیتا، هاست ایران، وب رمز،رادکام؟ ایران هاست و .... نمیان اینجا؟ این سایت بهترین و تنها مرجع هاستینگ هست تو این مملکت
مشتری مفت پسند عزیز! ( استارتر محترم تاپیک منظورم به شما نیست بحث کلی هست )
تا کی میخواین تاپیک بزنید آی یه سایت داشتم 4 سال روش زحمت کشیده بودم روزی 20.000.0000 ورودی از گوگل داشت و ... روی سرور فلانی پرید؟ خوب خودت مقصری عزیز! مفت خری همینه؟ تو خودت میدونی سرویس خوب گرونه تو میدونی هر جا بری پول خوب بدی جنس خوب میدن بهت تو میدونی حتی بری 1 کیلو گوجه هم بخری خوباشو جدا کنی طرف بیشتر میگیره
والا خسته شدیم دیگه طرف بچه سال با پول تو جیبی پدرش اومده سرور گرفته واسه تفریح! براش حس نوستالوژیک بزرگ شدن داره وقتی چند تا سفارش میگیره پول میاد تو کارتش میبینه طرف تیکت میزنه تو سیستم میبینه طرف میاد تو تاپیکش تایید الکی میکنه مگه ندیدیم چه ادم هایی کیلویی تایید میخوردن تو تاپیکشون فرداش همون مشتری که رم 2 گیگ رو گرفته 20 تومن 10 بار تایید کرده بود و تشکر چه فوشایی میداد تو تاپیکش؟
بسه دیگه خداوکیلی تا کی؟ آقا برای تست از این مفت فروشی بکشید بیرون 4تا مشتری شرکتی و اداری رو گیر بیارید به هر قیمتی شده! به خدا مشتری سرور مجازی شرکتی دارم رم 4 گیگ ماهی 150 تومن روی سروری گذاشتم که همه مشتریها همینن و با کیفیت همه وب مستر حرفه ای سر ماه هم همه مثل آدم پرداخت میکنند تایم پشتیبانی رو میدونن و در ماه نمیخوان 10 بار os reload کنید؟ نمیزنن رو سرور اتک و دیداس کنن اسپم کنن!
با سلام و احترام
دوست عزیز باید بودجه رو افزایش بدید
از هلند با پورت 1000
پهنای باند نا محدود
با هارد ssd
ارائه سرویس از دیتاسنترهای معتبــر
تضمین کیفیت ,آپ تایم بالا ,منابــع اختصاصی
گارانتی برگشت پـول تا 7 روز در صورت عدم رضایت :67:
با ما مکاتبه کنید
تاپیک فروش:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/79629/#post753147
برای ارتباط با ما:
یاهو آیدی: novinline2 , w2m7
ایمیل:sales@novinline.com
تلفـن:09121818809 - 02133328201
آدرس سایت: NovinLine.com
با سلام
از امریکا با هارد raid0 و بسیار پرسرعت با قیمت مناسب در خدمت هستم
دوست عزیز من اگه بخوام یه سرور بگیرم که روش سرمایه گذاری کنم و سرمایه و ابروم باشه هیچ وقت اینجوری خرید نمی کنم و کسی که کل زحمتاشو میزاره رو سرور های اینجوری حقش هم هست همه زحمتاش بپره من اگه بخوام همچین کاری کنم مطمئنا به ااین سادگی خرید نمی کنم یا مستقیم بوسیله کسی در محل سرور میگرم با قرارداد محکم ،یا تو ایران میرم حضوری وباقرار داد گرفتن تضمینات معتبر خرید میکنم پولش هم میدم اگه توضیحات منو درست خونده باشین من یه سرور برا اموزش و تمرین میخوام تو این بازار هم تا حالا برا یه سرور اینجوری کلی سرم کلاه رفته برا 20-30هزارتومن هم ارزش پیگیری نداره و فقط اعصاب خرد میشه دیگه بدون تست لااقل از فروشنده های ایرانی خرید نمی کنم به هر حال هم گیر میارم شما خودتو ناراحت نکن من یکی به اندازه هر چیزی هزینه میدم شما نمیخواد ناراحت از دست رفتن اطلاعات و زخمات من باشی
تو 1 ساعت تست ممکنه هر بلایی سر سرور اصلی بیاد...اسپم - اتک و.... بعد صاحب سرور میمونه و دیتاسنتر عزیز با جریمه میلیونی!! بهتره دوستانی که قبول میکنند یک کمی هم امنیت رو در نظر داشته باشند.
دوستان عزیز بهتره بجای این صحبتهایی که جاش اینجا نیست اگه افری مطابق با چیزی که من خواستم دارین ارائه بدین وگرنه بروید در جای مناسب حرفای این شکلی تون رو بزنید و جواب شما اگه با تست 1 ساعته میشه به صاحب سرور جریمه میلیونی زد پس با پرداخت 20-30 هزار تومن هم میشه سروری خرید و ضرر زد شما الکی جوش نیار از مدیریت محترم سایت هم خواهش میکنم به کسانیکه بیجا کامنت میزارن تذکر بدهند جای این حرفا اینجا نیست اینجا اگه کسی افری داره ارائه بده