جواب گنگی دادید
داخل سایت درج شده سرورها و هاست ها ابری هستند.
از چه تکنولوژی استفاده کردید؟
یا فقط جنبه تبلیغاتی داشته و سرورها بدون رایانش ابری هست.(؟) *confused*
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز شما شرکت بزنید که کارتون بگیره میاین بگید چطوری موفق شدید ؟
از چه چیزهایی استفاده کردید ؟ اطلاعات کامل بدید هرکی خواست استفاده کنه ؟
سوال بنده مثل این سوال هست: - شما از چه مجازی سازی استفاده کردید؟
اگر سرویس دهنده پاسخ بدند VMware متد خاصی گفتن که باعث موفقیتشون شدند؟!
با توجه به سطح پست هایی که کاربر viasky تا بحال داخل انجمن ارسال کردند ، فکر نمیکنم آشنایی کاملی با سیستم های ابری و رایانش ابری داشته باشند ولیکن میفرمایند تمامی سرویس ها بر پایه سیستم های ابری هست.
عزیز من اگه قرار باشه از رو سطح پست فهمید که همیچکس چیزی نمیدونه.
مثل این میمونه که یکی صورتش پور جای زخم بگی طرف ارزله.
و یکی خیلی بیاد مسجد بگی طرف ادمه پاکیه.
نه داداش نمیشه اینجور قضاوت کرد که عزیز من
درود
بنده هم موافق هستم, اینکه بخوایید تخصص فردی رو از روی پستهای اون بسنجید چیزی جز کوته فکری و ظاهر نگری نیست دوست عزیز
بنده از ایشون سرویس ندارم اما از نظر اخلاقی تایید میکنم ایشون رو, همچنین ایشون یکی از حامیان پروژه : کنترل پنل رایگان و ایرانی مدیریت هاستینگ zPanel ( جایگزین مناسب cPanel و DirectAdmin ) هستند که بدون چشم داشت یا توقعی از ایران اسپانسر سرور دانلود این پروژه شدند
http://up.vbiran.ir/uploads/0Screens...3722026216.png
اجازه بدید خودشون تشریف بیارند توضیح بدند تحت چه تکنولوژی سرویس های ابری (Cloud) ارایه میکنند.
دوستان
من امروز یه تاپیک در خواست سرور مجازی زدم یا شرایطی که میخواستم من یه سرور برای کارهای اموزشی خودم میخواستم تا اینکه این شرکت اظهار امادگی کرد
من باهاشون وارد صحبت شدم و سروری رو که میخواستم خریداری کردم من تا حالا برای داشتن یه سرور خوب با قیمت مناسب خیلی اذیت شدم ولی:
اولین باری بود که واقعا از نوع برخورد و کار پرسنل یک شرکت واقعا راضی بودم خیلی منو شرمنده کردن یعنی اینقدر که برا من وقت گذاشتن من حسابی شرمنده شدم و واقعا ممنونم.برخورد بعضی از سرویس دهندگان واقعا بد است که من مجبور شدم برای درخواست خودم یک تاپیک بزنم و شرایط بذارم ولی این شرکت نشون داد که هنوز هم تو فضای مجازی میشه اطمینان کرد