پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس رم1 (15000 تومان) رم2 (20000 تومان)تعداد محدود
ممنون عزیز 5 تا که به کارم نیماد گفتم اگر 15 تا 2 گیگ میدین که کل سرور بگیرم به این قیمت پایه هست که 15تا سفارش بدم با تشکراز پیشنهاد
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس رم1 (15000 تومان) رم2 (20000 تومان)تعداد محدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad.piri
با سلام امید عزیز تایید می شود و یکی از دوستان صمیمی بنده هستن و من خیلی وقته باهاشون کار میکنم هم از نظر اخلاق و دانش فنی در سطح بالایی هستند آرزوی موفقیت براشون دارم
ممنون مهرداد عزیز انشالله موفق باشی
پینگ برای تست لطفا
و وضعیت تورنت چطوره میشه استفاده کرد یا نه
با سلام
88.150.227.227
به تورنت گیر میدهند به صورتی که مدام تورنت بزنید ولی اگه کم باشه موردی نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad.piri
با سلام امید عزیز تایید می شود و یکی از دوستان صمیمی بنده هستن و من خیلی وقته باهاشون کار میکنم هم از نظر اخلاق و دانش فنی در سطح بالایی هستند آرزوی موفقیت براشون دارم
شما خودت نیاز به تایید داری عزیز
اگه کد تخفیف رو توی سایت اعمال کنیم، می نویسه "یکبار تخفیف" هست.
ضمناً اونجا نوشته که پهنای باند unmetered نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidppm
آپ تایم رد استیشن میتونم به جرات بگم که 100% بوده فقط ماهانه 1بار سرور را ریستارت میکنیم که بیشتر از 10 دقیقه طول نمیکشد
این یک باری که می فرمایید در ماه dedicated رو reboot می کنید، vpsها به صورت اتوماتیک power on میشن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
اگه کد تخفیف رو توی سایت اعمال کنیم، می نویسه "یکبار تخفیف" هست.
ضمناً اونجا نوشته که پهنای باند unmetered نیست.
این یک باری که می فرمایید در ماه dedicated رو reboot می کنید، vpsها به صورت اتوماتیک power on میشن؟
ریبوت سرور بیش تر از 5 دقیقه طول نمیکشد.
کد تخفیف هم اصلاح شد میتونید سفارش بدید
آیا پهنای باند نامحدود هست؟ (پلن توی سایت با آفر اینجا، توی این مورد فرق داره؟)
بله پهنای باند نامحدود هست ولی اگه اتک بزنید یا خلاف قوانین دیتاسنتر کاری انجام دهید سرورتون مسدود میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DUST
آیا امکان نصب سیستم عامل توسط خودمون هست و دسترسی به وی ام داده می شود؟! اگر هست من یکدونه میخوام سی پی یو ۵۰۰هرتز رزرو باشه کافیه ولی رم یک رزرو میخوام
بله مشکلی دسترسی داده میشه فقط به صورتی که شما وقتی خواستید سیستم عامل عوض کنید به ما بگید ایزو رو مونت کنیم