پاسخ : ریست شدن سرور اختصاصی هتزنر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
مدل سرور شما کدام است ؟
آیا به سرور لینوکس فشار بیشتری وارد می شود یا ویندوز ؟
پیشنهاد میکنم سرور لینوکس را کامل به هارد دوم انتقال دهید.
توازن از نظر فضای اشغال شده که روی آن فشار بیش از حدی وارد می شود.
اگر مشکل شما حل نشد از شرکتی که سرور را تهیه نمودید و یا اگر مستقیم تهیه نمودید تیکت بزنید و درخواست بررسی هارد ها را دهید، دو حالت برای تست هارد ها وجود دارد : 1. نرم افزاری که حدودا 1 ساعت زمان می برد و در آخر نتایج را به شما اعلام می کنند . 2. سخت افزاری که حدودا 2 ساعت زمان می برد و اگر نیاز به تعویض باشد، اطلاع می دهند تا بکاپ بگیرید و هارد ها را رایگان تعویض می کنند.
قبل از ارجاع به دیتاسنتر، اگر مشکل با روشی که عنوان شد حل نگردید، سیستم عامل را دوباره نصب نمایید در اکثر اوقات پاسخ مثبتی می دهد.
ex4s هست
مقطعی هست گاهی اوقات ویندوز و گاهی اوقات هم لینوکس فشار زیادی وارد میکنه البته فشار به سی پی یو بیشتر هست تا هارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soltanp
جالب اینجاست تمام سرورهای مشکل دار در پنل شما هست اقای علیگلی
وجالب تر در یکی از تاپیک های الان دیدم از یکی از مشتری ها برای سرور
ex4
49یورو هزینه ستاپ گرفتید
هزتنر برای هر کس بد باشد ماشالله برای شما خوب سوداور شده که ازغفلت و نااگاهی مشتریان و به بهانه های مختلف از جمله نداشتن مدیریت بر سرور هزینه های گزاف بگیربد
بازهم تاکید می کنم مشتریان عریز هزتنر با ایرانیان مشکل ندارد به جای دادن هزینه اضافی به اقای علیگلی و نداشتن پنل و مشکلات دیگه خودتان مستقیم خرید کنید تا اگر مشکلی هم داشتید مستقیم با تیکت به دیتاسنتر حل کنید
البته من این سرور رو از هزار نویس تهیه نکردم....
ولی قبلا 6 ماه سرور رداستیشن داشتم ازشون راضی بودم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uss
ex4s هست
مقطعی هست گاهی اوقات ویندوز و گاهی اوقات هم لینوکس فشار زیادی وارد میکنه البته فشار به سی پی یو بیشتر هست تا هارد
کارهایی که اعلام نمودم انجام دهید، قطعا مشکلتان حل خواهد شد.
موفق و شادمان باشید.