هاستینگ نیاز به استعداد داره ؟!
فقط اخلاق می خواد
برای پشتیبانی
نمایش نسخه قابل چاپ
هاستینگ نیاز به استعداد داره ؟!
فقط اخلاق می خواد
برای پشتیبانی
از دامین ها میخای بک آپ بگیری دوست عزیز؟!
یادمه سال ۸۳ دانشجوی سال دوم بودم و تازه وارد یه شرکتی شده بودم به عنوان کارمند واحد تعمیرات ، یه روزی کامپیوتر منشی شرکت خراب شده بود بعد یکی که ادعاش میشد بلده رفته بود مانیتور و کیس رو برداشته بود داشت می برد رو میز خودش. بهش گفتم حاجی این مانیتور رو چرا دیگه می بری خودت داری که؟! گفت میخام ببرم ازش بک آپ بگیرم!!!:)):)):))حالا شما از دامین بک آپ میخای بگیری؟!
حرفهای جناب downloaddl 100% تایید میشه
اصلا به این کار نباید به چشم یک نوع تفریح نگاه کنین . البته این کار خیلی اعتیاد آوره ، اما همیشه هزینه ها 1 قدم از درآمدت جلوترن ، حالا فرقی نمیکنه 1 سایت کوچیک میزبانی کنی یا 100 تا یا 1 میلیون .
100% ریسک هم هست ، چون یک اشتباه کوچیک باعث بر باد رفتن کل اعتبار و کارت میشه
به هر حال اگه علاقه داری ، به نظر من اول یه جا ، حتی رایگان هم شده یه مدت کار کن . بعد که حرفه ای شدی خودت با قدرت شروع به کار کن ..
spooky021 بیا تشکر کن :x
کلا کار اینترنتی اعتیاد آوره و هاستینگ که دیگه مشکلاتش تمومی هم نداره ، ولی خب از طرفی وقتی وضعیت کار و ناامیدی جوانهای ایرانی رو میبینم دلم برای همه میسوزه (البته قبول ندارم که کار نیست)
در مرحله اول سعی کنید وارد اینکار نشید بدلایل زیر :
1- همیشه استرس خواهید داشت
2- خواه ناخواه از زندگیتون عقب میفتید
3- با این وضعیت نامشخص ارز هیچ ثباتی نخواهید داشت
4- ساعت کاری مشخصی نداره !
5- در ایران امنیت کاری مشخصی ندارید
6- ممکنه اصلا مقصر در مشکلات نباشید ولی کلا به پای شما نوشته میشه و ممکنه آبروتون کلا از بین بره
7- ...
اگه هم وارد اینکار شدید خدا پشت و پناهتون باشه انشالله:53:
در مورد پست اولتون باهاتون موافقم ولی در مورد حرف بالا نه! مهمترین مسئله اطلاعات و دانش فنی هست نه پشتیبانی ! زمانی که کیفیت سرویس به حد مطلوبی باشه و مشکلی نباشه نیاز به پشتیبانی هم کمتر میشه و دانش فنی باعث به وجود امدن چنین حالتی میشه! ولی خیلی از شرکت ها فکر می کنن پشتیبانی مهمتره و بدون دانش فنی وارد اینکار میشند و اطلاعات خیلی ها رو به باد میدند!شرکت هایی رو دیدم که حتی به مشتری زنگ می زدند و پیگیر مشکلاتشون می شدند ولی با دانش فنی کم خودشون باعث ضرر های خیلی سنگین به مشتری شدند! همین الان هاستینگ های ایران رو تست امنیت ساده رو سرور هاشون انجام بدی 70 % مشکل امنیتی سطح بالا دارند ! چرا چون دانش فنی ندارند!
یاد روزی افتادم که با یه جمعی بودیم . یه پیر مرد اومد گفت جوون کجا کار می کنی؟نقل قول:
کلا کار اینترنتی اعتیاد آوره و هاستینگ که دیگه مشکلاتش تمومی هم نداره ، ولی خب از طرفی وقتی وضعیت کار و ناامیدی جوانهای ایرانی رو میبینم دلم برای همه میسوزه (البته قبول ندارم که کار نیست)
در مرحله اول سعی کنید وارد اینکار نشید بدلایل زیر :
1- همیشه استرس خواهید داشت
2- خواه ناخواه از زندگیتون عقب میفتید
3- با این وضعیت نامشخص ارز هیچ ثباتی نخواهید داشت
4- ساعت کاری مشخصی نداره !
5- در ایران امنیت کاری مشخصی ندارید
6- ممکنه اصلا مقصر در مشکلات نباشید ولی کلا به پای شما نوشته میشه و ممکنه آبروتون کلا از بین بره
7- ...
اگه هم وارد اینکار شدید خدا پشت و پناهتون باشه انشالله:53:
گفتم هاستینگ
گفت هاستینگ کجاست ؟
و این سرآغازی بود برای یک توضیح و مثال چند ساعته ، آخرشم نه من فهمیدم چی گفتم نه اون بنده فهمید کجا کار میکنم
در جمع دوستان به هاستینگ فروش میگن هوافضا فروش است هیچی سرشان نمیشود b-)
اصلا هیچ جا هاستینگ رو به عنوان شغل و کار نمیشناسن :d