پاسخ : خاموش شدن سرور hetzner
مشکل اینجاست بعضی ها میرن دقیقا مدل پایین ترین سرور ها و ارزون ترین هارو خرید می زنند که 100 البته به مشکل می خورند
بهتره از سری های xeon و هارد اینترپرایس خرید کنید تا معنی هتزنر رو بهتر متوجه بشید
سرور فعلی هم بدید تست هارد انجام بدن در صورت داشتن مشکل حتما تعویض می کنند امری کاملا عادی در تمامی دیتاسنترهاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
مشکل اینجاست بعضی ها میرن دقیقا مدل پایین ترین سرور ها و ارزون ترین هارو خرید می زنند که 100 البته به مشکل می خورند
بهتره از سری های xeon و هارد اینترپرایس خرید کنید تا معنی هتزنر رو بهتر متوجه بشید
سرور فعلی هم بدید تست هارد انجام بدن در صورت داشتن مشکل حتما تعویض می کنند امری کاملا عادی در تمامی دیتاسنترهاست
توجه داشته باشید افراد بسته به نیازشون سرور رو تهیه می کنند.
نباید اجباری باشه که حتماً سرورهای xeon باید خرید، این منطقی نیست!
ما این مشکل رو داشتیم، تست هارد چند بار انجام دادند و در هر بار (که چند ساعت سرور خارج از دسترس میشه) نتیجه عدم وجود مشکل بود.
آخرین راه حل آنها تغییر mainboard سرور بود!
کاری بسیار غیرمعمول!
قیمت های هتزنر عالی هستند اما اینچنین مشکلاتی هم وجود دارد که نباید نادیده گرفته بشه. بهتر این هست که هتزنر مشکلش رو رفع کنه.
سلام
این سرور را ابتدا هزارنویس ب6 من فروخت و این مشکل را داشت و بنده دویست و خورده ای ضرر دادم
ایشون این سرور را مدام داره می فروشه در حالیکه مشکل داره و سود خوبی هم به جیب میزنه
مقصر شما هستید که وقتی از هزتنر میشه بدون واسطه خرید پول خوبی را روانه جیب اقای علیگلی می کنید
اگر رنج ایپی شما 5.9.184 باشه سرور کنسلی من بود که چند روز پیش یک ماهش پر شد و تمدید نکردم(خرید شده از xxx)
این سرور مشکل کرش شدن هارد رو داشت که متاسفانه xxx و شخص اقای xxx همکاری لازم رو نداشت و عنوان میکرد که مدیریت شما بر روی سرور ضعیف است.
البته از شما نباید هزینه ستاپ میگرفت چون این یک سرور کنسلی بود.
ضمنا یکی از ایپی های ان در مدتی که سرور دست من بود ابیوز براش اومد.
احتمالا اقای xxx این سرور را به عنوان برگ برنده نگه داشته و چون کسی ان را تمدید نمیکند بنابراین به نفر جدید فروخته و 59 دلار هزینه ستاپ بدریافت میکند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
این جمله از شما که به عنوان فروشنده سرور مجازی فعالیت دارید بعیده
اینگونه مشکلات هتزنر از قدیم بوده و جدید نیست.ربطی به سی پی یو سرور نداره بالاخره سرویسی هست که از طرف دیتاسنتر ارائه میشه و باید بدون مشکل کار کنه
از سرورهای دستکتاپ چیزی بیشتر از این نمیشه انتظار داشت.برید خدارو شکر کنید که مثل تعدادی زیادی از همکاران بعد از گرفتن مشتریها هارد سرورتون نسوخته و اعتبار و اطلاعات مشتریانتون رو از دست ندادید
کلا در صنعبت هاستینگ هر چیزی که با هزینه کمی ارائه میشه یعنی هر لحظه امکان به مشکل برخوردنش وجود داره.متاسفانه حتی ovh هم جدیدا مشکلات خیلی زیادی پیدا کرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soltanp
سلام
این سرور را ابتدا هزارنویس ب6 من فروخت و این مشکل را داشت و بنده دویست و خورده ای ضرر دادم
ایشون این سرور را مدام داره می فروشه در حالیکه مشکل داره و سود خوبی هم به جیب میزنه
مقصر شما هستید که وقتی از هزتنر میشه بدون واسطه خرید پول خوبی را روانه جیب اقای علیگلی می کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
اگر رنج ایپی شما 5.9.184 باشه سرور کنسلی من بود که چند روز پیش یک ماهش پر شد و تمدید نکردم(خرید شده از xxx)
این سرور مشکل کرش شدن هارد رو داشت که متاسفانه xxx و شخص اقای xxx همکاری لازم رو نداشت و عنوان میکرد که مدیریت شما بر روی سرور ضعیف است.
البته از شما نباید هزینه ستاپ میگرفت چون این یک سرور کنسلی بود.
ضمنا یکی از ایپی های ان در مدتی که سرور دست من بود ابیوز براش اومد.
احتمالا اقای xxx این سرور را به عنوان برگ برنده نگه داشته و چون کسی ان را تمدید نمیکند بنابراین به نفر جدید فروخته و 59 دلار هزینه ستاپ بدریافت میکند
اینطوری که مگید این سرور دقیاق همون سرور مشکل درای بوده که دست این 2تا مشتری قبلی هم بوده و فروشنده هم با اینکه میدونه مشکل داشته داره همچنان این سرور میفروشه و اینکار اصلا کار درستی نیست و .........
البته انشااله که اینطوری نیست و اقای اقای علیگلی و تیم هزار نویس این مورد شفاف سازی میکنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
اینطوری که مگید این سرور دقیاق همون سرور مشکل درای بوده که دست این 2تا مشتری قبلی هم بوده و فروشنده هم با اینکه میدونه مشکل داشته داره همچنان این سرور میفروشه و اینکار اصلا کار درستی نیست و .........
البته انشااله که اینطوری نیست و اقای اقای علیگلی و تیم هزار نویس این مورد شفاف سازی میکنند
ایشون در یک تاپیک دیگه گفتند که این مشکل به خاطر عدم بالانس سرورهای مجازی در هارد ها هستش و از 96 سرورشون فقط سرورهای این 2 مشتری با این مشکل روبرو هستش!!!!!!
واقعا جالبه سرور دست یک فروشنده بوده که نتونسته سرورهای مجازی رو روی هارد بالانس کنه و سرور به مشکل برخورده و در نهایت سرور کنسل شده و به مشتری دیگه ای فروختند و مشتری دیگه هم اومده دقیقا همین کار رو نتونسته بکنه سرور به مشکل بر خورده !!!!! به نظر شما این قابل قبول هست؟؟؟؟؟!!!!!
اصولا وثتی تعداد سرورهای مجازی روی یک هارد زیاد میشه سرور با کندی شدیدی مواجه میشه نه اینکه 3 دقیقه بعد از اپ شدن سرور ریستارت بشه!!!
به نظر بنده چون هزینه ستاپ این سرور پرداخت شده.ایشون با اینکه میدونند سرور مشکل داره ولی کنسلش نمیکنند و هر دفعه به مشتری جدیدی سرور رو ارائه میدند.در حالی که هزینه ستاپ توسط یوزر پرداخت شده و جتی بعضا وقتی به مشتری جدید سرور رو ارائه میکنند هزینه ستاپ رو هم دریافت میکنند
سلام
دوستان من قصد توهین به کسی رو نداشتم و نگفتم که پشتیبانی ضعیف بوده. فقط گفتم که:
والا سرو رو از آقای علیگلی گرفتیم
حالا بهشون گفتم
خدا کنه انجام بدن
به نظر شما مشکل از جای دیگه نمیتونه باشه؟
مدل cpu هم i7 3770 هست
ایشون هم گفتن که سیستم عامل رو عوض میکنن و هارد هم بررسی میکنن.
از دوستان میخوام که تاپیک رو به هاشیه نکشونن و نظرشون رو فقط در مورد مشکات فنی موجود بیان کنند.
ما بار اولمون نیست که از hetzner سرور میگیریم
قبلا هم گرفتیم و هم از پشتیبانی و هم از کیفیت سرور های hetzner کاملا راضی بودیم.
این بار مشکل رفع خواهد شد ان شا الله...
این هزینه ستاپ سرورهای Hetzner هم چه درآمدزایی شده برای افرادی که واسطه هستند !!!