پاسخ : نیازمند یک وی پی اس که بشه از سایتهایی که آی پی های خارجی رو مسدود کردن دانلود داشته باشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsDown
سلام
میخوام فایلهایی رو از سایتهایی روی وی پی اس دانلود کنم ولی چون اون سایتها دانلود بوسیله ای پی های خارجی رو بستن برا همین ممنون میشم وی پی اسی پیشنهاد بدید که اوکی بشه
کار خاصی هم نمیکنم فقط فایلهارو به وی پی اس انتقال میدم و بعدش از وی پی اس به یک سرور دیگه و تمام
برا همین فکر کنم رم 1 گیگ هم کافی باشه یا 512 ( حالا شما بیشتر از من میدونید )
با سلام در خدمتیم
رم 1 گیگ
پورت 1000 نامحدود
ماهیانه 29 تومان
شرکت سرور پردازان برتر شمال * سرور استار | سرور مجازی | سرور اختصاصی | میزبانی وب | ثبت دامنه | اینترنت پرسرعت ADSL | شبکه | تعمیرات انواع کامپیو
پاسخ : نیازمند یک وی پی اس که بشه از سایتهایی که آی پی های خارجی رو مسدود کردن دانلود داشته باشم
شما باید سرور مجازی از دیتاسنتر های ایرانی تهیه کنید
کلا فکر میکنم اصلا نمیخونن طرف چی میخاد! فقط آفرشون رو میدن! :107:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsDown
سلام
میخوام فایلهایی رو از سایتهایی روی وی پی اس دانلود کنم ولی چون اون سایتها دانلود بوسیله ای پی های خارجی رو بستن برا همین ممنون میشم وی پی اسی پیشنهاد بدید که اوکی بشه
کار خاصی هم نمیکنم فقط فایلهارو به وی پی اس انتقال میدم و بعدش از وی پی اس به یک سرور دیگه و تمام
برا همین فکر کنم رم 1 گیگ هم کافی باشه یا 512 ( حالا شما بیشتر از من میدونید )
با سلام
سایت های خارجی ای پی ایران را مسدود کردند ؟
یا سایت های ایرانی ای پی خارجی را مسدود کردند ؟
کدوم یک از این دو حالته ؟ درکل شما ای پی ایرانی نیاز دارید یا ای پی خارج از ایران ؟
دوستان دقت کنید سایتهایی که من میخوام ازشون رو وی پی اس فایل دانلود کنم اومدن دانلودشون رو فقط برا ای پی های ایرانی باز گذاشتن و ای پی های خارجی نمیتونن دانلود کنن
پس اگه مطعمنید که با ای پی خارجی میتونید اوکیش کنید آفر بدید و یا آفری بدید که در ایران باشه یا حالا خارج از ایران
ولی میخوام تضمین داده بشه که بتونم با اینکه اون سایتها محدودیت گذاشتن ولی بازم ازشون دانلود کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnam289
با سلام
سایت های خارجی ای پی ایران را مسدود کردند ؟
یا سایت های ایرانی ای پی خارجی را مسدود کردند ؟
کدوم یک از این دو حالته ؟ درکل شما ای پی ایرانی نیاز دارید یا ای پی خارج از ایران ؟
سایتهای ایرانی آی پی خارجی رو مسدود کردن
یعنی برا دانلود از سرور دانلودشون نیاز به ای پی ایرانی دارم
ولی من میخوام یه وی پی اس تهیه کنم و فایلهارو از اون سایتها رو وی پی اس دانلود کنم و بعد فایلهارو از وی پی اس به سرور دیگه ای منتقل کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsDown
دوستان دقت کنید سایتهایی که من میخوام ازشون رو وی پی اس فایل دانلود کنم اومدن دانلودشون رو فقط برا ای پی های ایرانی باز گذاشتن و ای پی های خارجی نمیتونن دانلود کنن
پس اگه مطعمنید که با ای پی خارجی میتونید اوکیش کنید آفر بدید و یا آفری بدید که در ایران باشه یا حالا خارج از ایران
ولی میخوام تضمین داده بشه که بتونم با اینکه اون سایتها محدودیت گذاشتن ولی بازم ازشون دانلود کنم
یکم دردسر داره ولی بنده می تونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsDown
شما فقط باید وی پی اس با ای پی ایران بگیرید
با بنده در نماس باشید تا روش مورد نظر و امتحان کنیم
با رم 1 گیگ و 30 روز گارانتی بازگشت وجه فقط 10 هزار تومان در خدمتیم