پاسخ : پیشنهاد مشخصات سرور و نیز اسم دیتاسنتر برا سرور دانلود سایت فیلم و سریال
به نظر من شما شما بین رد استیشن و ovh انتخاب کن به دلیل اینکه ترافیک تقریبا نامحدود هست (رد استیشن 321 TB)
ovh نامحدود اگه اسپم نکنید یا کارهای خلاف دیتاسنتر به مشکل برنمیخورید وشایان ذکر هست هاردهای این دیتاسنتر ها
خیلی مرغوب هستند وسرعت بالایی دارند یکی از دوستان ماهم سایت فیلم دارند دیتاشون هم زیاده وروی سرورهای ovh
هستند.
موفق باشید
سه تا چیز رو بهم دقیق بگو تابهترین وپیشنهاد رو بهت بدم
میزان دخیره فایل ها=هارد؟
بودجه؟
ترافیک مصرفی درماه برحسب ترابایت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DUST
سه تا چیز رو بهم دقیق بگو تابهترین وپیشنهاد رو بهت بدم
میزان دخیره فایل ها=هارد؟
بودجه؟
ترافیک مصرفی درماه برحسب ترابایت؟
خب بذارید یه توضیح کلی بدم
در سایت من کاربران هم میتونن بصورت رایگان فایل دانلود کنند و هم vip
ولی خب تصمیم داشتم برا کاربران رایگان یه سرور دیگه تهیه کنم و محدودش کنم رو سرعت 30 کیلوبایت
پس اگه این سروری که پیشنهاد میدید برا هر دوش با هم جواب بده هزینه بین 300الی 500 برا شروع ( بعدا که سایت درامد زایی کرد میتونم بیشتر هم هزینه کنم )
ولی نه اگه این کار درست نیست و همون بهتر که برا کاربران فری یه سرور دیگه مثلا وی پی اس تهیه کنم اون موقع برا سرور کاربران vip بین 300 تا 400 میخوام هزینه کنم
ترافیک هم فعلا 10 الی 20 ترابایت کفایت میکنه
هارد هم 8 ترابایت برا شروع کار لازم دارم و نیز قابلیت ارتقا تا 16یا 24 ترابایت رو هم داشته باشه و نیز دیتاسنتر زیاد گیر نده برا دانلود فیلم و سریال
خلاصه طوری باشه که کم نیاره
البته میدونم اگه کاربران زیاد شد باید به فکر سرور جدید یا نقل مکان به یک سرور ابر قدرت باشم
ولی فعلا نسبت به بودجم میخوام برم جلو
البته گفتم دلیل اصلی زدن این تاپیک این بود که بدنم چه مشخصاتی باید باشه و جوابگو هست
چون رم رو در پست اول مثال زدم که قبلا 32 گیگ بود ولی هر موقع نگاه میکردم بیش از 3 گیگ رم مصرف نمیشد و با اینکه کلی کاربر بصورت رایگان و بدون هیچ محدودیتی داشتن دانلود میکرد سی پی یو هم بیشتر از 10 درصد مصرف نمیشد
سرور هم از رد استیشن بود ولی خب نمیدونم هاردهاش چه مشکلی داشت و نمیذاشت از نهایت سرعت هارد استفاده بشه! چون پورتم 1 گیگابیت بود و از پورت کم نمیاوردیم ولی این معضل سرعت هارد باعث میشه سرعت برا خیلی از کاربران کم باشه
فکر کنم پلن d7-40 بود و ...
ممنون میشم دوستان بازم راهنمایی کنن
ممنون میشم دوستان بازم راهنمایی کنن
به نظر من سری جدید سرورهای Hetzner برای شما مناسبه . پورت نسبتا خوبی داره با 20 ترا پهنای باند.
برای سایت داتلود اول لیزوب اگر مشکل بودجه ندارید دوم رداستیشن
هاردهای رداستیشن هم هیچ مشکلی نداره و احتمالا وب سرورتون به درستی کانفیگ نشده که به مشکل برخوردید
و ما سایت دانلود فیلم با 8 ترابایت هارد داریم هم vip هست هم فری هیچ مشکلی نداریم و واقعا بهترین کیفیت رو داریم تجربه میکنیم.اگر هنوز از رداستیشن دارید توصیه میکنم حتما بدید وب سرورتون رو کانفیگ کنند .اگر تعداد دانلودر ها زیاد باشه این کار کاملا ضروری هستش
سرور های جدیدشون هم پورت خیلی قویتری داره در حد لیزوب اگر میتونید سرور قدیم رو کنسل کنید و ار سرور جدید بگیرید فقط کمی هزینش بالا هست اما پورت 75-95 مگابایت متغیر هست با 391 ترابایت ترافیک
دور هتزنر رو حط بکشید شب میخوابید صب بیدار میشید میبینید هارد سوخته زحمات چندید سالتون به باد میره(تجربه شخصی و مشکل کاملا عادی در هتزنر)
ovh هم که سایه ایرانی هارو با تیر میزنه.اگر برای سرور هم زیاد ابیوز بیاد بدون هماهنگی سرور رو میبنده (اعصاب این جماعت ضعیف هست)
با لیزوب کار نکردم اما 5 سال با رداستیشن کار کردم. در حال حاظر کیفیت بسیار پایینی داره. میگه Raid10 میده ولی اصلا" معلوم نیست این چیه که بهش میگن raid.
انگلیس به نظر من اگر جسارت نباشه uk2 سرویس دهنده خوبیه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
با لیزوب کار نکردم اما 5 سال با رداستیشن کار کردم. در حال حاظر کیفیت بسیار پایینی داره. میگه Raid10 میده ولی اصلا" معلوم نیست این چیه که بهش میگن raid.
انگلیس به نظر من اگر جسارت نباشه uk2 سرویس دهنده خوبیه.
این چمله یعنی چی؟!!!!!!!!!!!!!!!!;;)