با تشکر از پاسخ
- برای ماه های بعدی قیمت همین سرور چقدر میشود ؟
- آیا آی پی اختصاصی است چون برای پی پال میخوام
- به نظر شما اشتباه نیست برای پی پالی که با کانادا وریفای شده از امریکا وصل شم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با تشکر از پاسخ
- برای ماه های بعدی قیمت همین سرور چقدر میشود ؟
- آیا آی پی اختصاصی است چون برای پی پال میخوام
- به نظر شما اشتباه نیست برای پی پالی که با کانادا وریفای شده از امریکا وصل شم ؟
کدوم دیتاسنتره اینجوری دارید خیرات میکنید ؟
قصد به هم زدن تاپیک رو ندارم ولی اگه عضو 2013 - 2012 همیچین تاپیکی میزد میگفتم 100% مشکوکه ولی شما ها 2008-2009 :دی در نتیجه قضیه 50% مشکوکه .
سایت visperad هم که شبیه سایت دیتاسنتر نبود. اسمشم تا حالا به گوشم نخورده بود . دامین خودتون هم که کمتر از 1 ماه دیگه expire میشه . با این پولی که میگیرید هزینه ی آیپی هم فکر نکنم در بیاد .
اگه فضولی نیست یکم شفاف سازی کنید ببینیم قضیه چیه . :d یکی این وسط یکی داره آتیش میزنه به مالش حالا اون یه نفر یا شمایی یا datacenter یا ...
عزیز من نه همکار قدیمی هستم نه تو این دو صفحه همکار قدیمی اومده تایید کنه نه اینکه قراره همکار قدیمی از شما وی پی اس بخره .
سابقه ی فعالیت هم تنها چیزی که دارم میبینم یه دامنه ی .ir که 23 روز دیگه expire میشه + یه دامنه ی visperad.com که میگید ماله دیتاسنتر هست در صورتی که به اسم همین ground.ir ثبت شده با یه whmcs و سه تا تعرفه .
دوست گرامی سابقه فعالیت من را میتوانید از اینجا ببینید. در مورد دامنه ما هم نگران نباشید!
همانطور که از آفر معلوم هست این تخفیف مربوط به ماه اول هست. هر کسی میتونه سیاست کاری خودش رو داشته باشه. اگر سوالی در مورد این سرویس دارید من در خدمتم.
توجه داشته باشید
Visperad (یا Ground.ir) مالک سخت افزار - شبکه - IP ها - پهنای باند داخل فضای خودشون هستند.
اینطور که بنده با سابقه آقای حاجیانی آشنا هستم تمامی سرویس هاشون دارای کیفیت بسیار بالا هستند.
با چک کردن نتورکشون هم میتونید گستردگی کار ایشان را ببینید.
دوست عزیز جسارت نباشه اما این ره که میروید به ناکجا آباد است .
باز هم میگم قصد جسارت ندارم اما این طرز فروش بیشتر شبیه کسانی هست که میان تو یاهو یک send to all میدن و قصد فروش سرور دارن . یعنی من با دیدن سایت شما و طرز تاپیک زدن شما مخم سوت کشید که دو نفر عضو 2008 - 2009 چرا باید همچین کاری کنن ؟ یک سایت که یک ایندکس درب و داغون هست با یک whmcs که حتی روی فارسی سازی اون هم کار نشده ! نه شماره تماسی در سایت نه قانونی نه چیزی !!! عملا فکر کردم 5 دقیقه هست که whmcs و سایت راه انداختین رفتم با google cache چک کردم ! منی که هیچ شناختی از شما ندارم وقتی میبینم اطلاعاتی که از شما دارم یک اکانت انجمن هست و یک سایت که دامنه اش رو به موت و هیچ شماره و چیزی در سایت قرار داده نشده باید شک کنم ! یکم روی سایت کار کنید و برای تاپیکی که میزنید وقت بذارید بهتر از فروش وی پی اس 2000 تومنی نتیجه میگیرید ! چه بسا افرادی که با 2000 تومن وی پی اس میگیرن شروع به اتک نکنن !
امیدوارم انتقاد سازنده حساب کنید نه چیز دیگه .
جهت اطلاع شما دوست بنده در pt که 10 برابره اینجاس با 250.000 تومن اکانت با تاریخ عضویت 2003 خریداری کردن .