جایی که مشتری های اینجور خدمات هستن تبلیغات بدین
نه سایت هایی تبلیغاتی و پاپ آپ و ...
پ.ن : داشتن تاپیک فعال توی فروم های پربازدید هم خیلی موثره
نمایش نسخه قابل چاپ
جایی که مشتری های اینجور خدمات هستن تبلیغات بدین
نه سایت هایی تبلیغاتی و پاپ آپ و ...
پ.ن : داشتن تاپیک فعال توی فروم های پربازدید هم خیلی موثره
سایت های تبلیغات کلیکی
سایت های اسکریپت
سایت های دانلود
دانلودها
میهن دانلود
ای اف دانلود که البته اخیرا چون آدرسشو عوض کرده فک کنم بازدیدش کمی کمتر شده باشه
پی سی دی
پی سی دانلود
رز بلاگ
بلاگفا
سافت98
و...
درسته گوگل ایرانو*****کرده ولی میشه تبلیغ زد و تقریبا 50 درصد بازدید توی ایران انجام میشه.من یه تبلیغ زدم 560 تومن توی گوگل زمان زیادی توی گوگل نبود ولی همون اندازه ای که بود بازدید و فروش عالی داد!
موفق باشید
دوست عزیز در حال حاضر دوره و زمونه اینکه تبلیغ عمومی بدید و بشینید مشتری بیاد گذشته.
بهترین راه این هست که ابتدا بک وب سایت مناسب با ظاهر خوب داشته باشید و فاکتورهایی که باعث جذب مشتری یا به عبارت دیگه جلب اعتماد مشتری و در نهایت ایجاد یک حس مثبت در مشتری میشه داشته باشید.
در مرحله بعد روی سئو به خوبی کار کنید و ورودی گوگل..در نهایت بهترین تبلیغ برای شما مشتری ها و رضایت اون ها هستند.
تبلیغات بنری برای برندهای تازه کار مناسب نیست و بازدهی خوبی نداره...بیشتر برای افراد مناسبی هست که مدت زمانی فعالیت داشتند یا اینکه سرویس های جدیدی ارائه میدن و قصد معرفی دارند.
هزینه بنرها رو خیلی بهتر میشه خرج کرد که نتیجه بهتری داشته باشه
با این حرف یوزر hyperserver موافق هستم
الان باید سئو کنید و تلاش را بیشتر کنید تا بتونید که به یک موفقیت برسید .
با اطلاعاتی که در اختیار دوست عزیزمون قرار دادین موافقم.یه چند خط هم من اضافه کنم به چیز هایی که نوشتین.البته با اجازه استارتر و کاربر عزیز HyperServer
دانش فنی بالا و سرعت عمل بسیار زیاد و همچنین بودن در نت در بیشتر اوقات هم باعث تبلیغاتتون میشه.کافیه من بیام ازتون هاست بخرم وقتی میبینم کارتون حرف نداره یکی که هاست میخواد شما رو بهش معرفی میکنم یا مثلا اگه تاپیکی زدین شمارو تایید میکنم و... همین خودش باعث جذب مشتری میشه.وقت بخیر
یا حق
وبگذر
توی فروم ها هم تبلیغ بگیرید ، شاپ کیپر.
وقتی تبلیغات رو با روش های علمی انجام بدین مسلما موفقیتش هم بیشتره پیشنهاد می کنم وبلاگ شبکه تبلیغات رو بخونین. حالا خدمات تبلیغاتی Anetwork رو نمی دونم چجوریه اما وبلاگشون مطالب علمی خوبی میذاره..
بنرهای خیلی از هاستینگ ها مثل سرورپارس و آبتین وب و میزبان پایتخت رو هم خیلی وقته من روی شبکه تبلیغات می بینم، فک می کنم احتمالا راضی هستن که دارن طولانی مدت کار می کنن..
بنظرتون کدوم 100% نتیجه میده ؟
چون من نمیخوام هزینه کنم که ببینم نتیجه میده یا نه
میخوام تضمینی حداقل روزی یدونه فروش داشته باشم و ...