پاسخ : دریافت ایمیل از ریسلر کلاب مبنی بر تحریم
سلام
دوستان منتظر باشید.
سایتی که معرفی کردند ثبت نام رو بسته گفته به دلیل اینکه قرار هست از ریسلرکلاب انتقالی داشته باشیم فعلا ثبت نام بسته هست
اگر از کاربران ریسلرکلاب هستید منتظر باشید تا قدم های بعدی به اطلاع شما برس .
کد PHP:
IMPORTANT NOTICE
Due to migration of customers from Resellerclub (effecting the OFAC countries) it is currently not possible to sign up for an account automatically. If your account is migrated to us please be patient, you will be informed by email about next steps as soon as possible.
این ایمیل را من نیز دریافت کردم.
آیا اطلاع دارید سرویس های ریسلر هاستینگ چه عاقبتی در این پروسه خواهد داشت؟
:58:نکته مهم: در این است که باید قبل از انتقال، از سرویس دهنده جدید بخواهیم تا مانند ریسلر کلاب وب مانی را هم قبول کند، تا پس از انتقال با دردسر تحریم پیپال مواجه نشویم. به آنها(resello) در این باره ایمیل بزنید.
خیلی خوب هست نصف دامنه هاش را ریسلر کلاب باید انتقال بدهند .
ولی این ریسلرکلاب زرنگه ها
شرکت خودشونو فروختند به آمریکایی ها بعد هم مشتریارو که شاید 40 درصد ایرانی باشند رو منتقل کنند به شرکت جدیدی که تازه تاسیس کردند
ماشالا به هندی ها
همانطور که j4b3r فرمودند فعلاً بهترین کار صبر هست ، سایت www.resello.com هم داخل سایتش نوشته که کاربران ریسلر کلاب ( ایران ، کوبا ، سودان ، کره شمالی ) به این سایت منتقل خواهند شد ، فعلاً تنها کاری که باید بکنیم دامنه هایی که تمدیدشون نزدیک هست را تمدید کنیم .
به نظر من همه اینها مثل سایر شرکت ها منت گذاشتن سر ما ایرانیها و محروم کردنمون از استفاده از تخفیفات است.الان هم می توانید ببینید.ریسلرکلوب .com رو آفر داده 7.99 دلار اما این سایت 8.19 دلار ، فکر می کنم بازی جدیدی است برای تیغیدن ما ، البته این فقط دیدگاه من است و شاید دیدگاه بقیه دوستان متفاوت باشد.تا ایرانیها را بیرون کردند ، دریافت نمایندگی هم با 25 دلار امکان پذیر شده است...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تبلیغ برتر
به نظر من همه اینها مثل سایر شرکت ها منت گذاشتن سر ما ایرانیها و محروم کردنمون از استفاده از تخفیفات است.الان هم می توانید ببینید.ریسلرکلوب .com رو آفر داده 7.99 دلار اما این سایت 8.19 دلار ، فکر می کنم بازی جدیدی است برای تیغیدن ما ، البته این فقط دیدگاه من است و شاید دیدگاه بقیه دوستان متفاوت باشد.تا ایرانیها را بیرون کردند ، دریافت نمایندگی هم با 25 دلار امکان پذیر شده است...
نه دوست عزیز اینجوری نیست
فقط خواهش میکنم بذارید این تاپیک فقط فکر و بررسی در مورد روند انتقال باشه و بحث منحرف نشه
الانم دوستان عزیز کارتون فقط انتظار باشه همین
فقط یه مساله ای هست .
قیمت دامنه ها رو نگاه کنید
Best & Cheapest Domain Reseller. Start Reselling Domain Names!
یعنی دامنه .in رو باید سالی 650 دلار تمدید کنیم؟؟؟؟