من در حال حاضر چندتا سایت با همین محتوا (موزیک و فیلم ) فعالیت میکنم ...پستی 800 میزنم .. با وردپرس و همچنین افزونه های سئو کاملا آشنام (چون خودم کدنویسم) بقیه موارد هم که خب طبیعتا فولم !
خواستید در خدمتم !
نمایش نسخه قابل چاپ
من در حال حاضر چندتا سایت با همین محتوا (موزیک و فیلم ) فعالیت میکنم ...پستی 800 میزنم .. با وردپرس و همچنین افزونه های سئو کاملا آشنام (چون خودم کدنویسم) بقیه موارد هم که خب طبیعتا فولم !
خواستید در خدمتم !
.
درود
دوست گرامی عزیز ! بنده صاحبکار نیستم اما شما خودتون هم در نظر بگیرید !
یک فیلم باید دانلود بشه در سرور مجازی ! اسم سایت یا تگ گذاشته بشه روش ! و بعد لینک بگرید!
و بعد پست در سایت به طور اختصاصی باید گذاشته بشه! و روی عکس تگ گذاشته بشه!
دیگه حالا موارد سو باید راعیت بشه!
این همه کار باید انجام بشه ! حد اقل برای یک پست 10 یا 5 دقیقه زمان میبره! اخه کدوم ادم .... میاد با این حقوق پست بزنه! بنده به حدی سابقه دارم که چنین حرفی رو میزنم! حقوق پایه شما باید کمتر از 200 تومان یا 270 تومان نباشه !
من لطف کردم گفتم که 150 تومان!
در هر صورت شما صاحبکار هستید هر طور که میل دارید.
موفق باشید بدرود
دوست گرامی من نمیدونم شما چرا اینقدر جوش میزنید
عزیزم شرایط ما همینه تمایل دارید بفرما اگر نه دیگه واقعا نیازی نیست که بیاید اینجا و یگید حداقل باید اینقدر باشه اینقدر وقت میگیره ...
شرایط ما همین هست
ضمنا تمام این کارهایی رو که شما میگید بند برای 5 پست در کمتر 30 دقیقه انجام میدم
از ارسال اسپم خودداری کنید
دوست من اسپمی ارسال نکردم اگر توجه کرده باشید! دوستان عزیز دیگری هم حرف های بنده رو میزنند!
شما خودتون هم میگید 5 پست 30 دقیقه ! من در پستی که نوشتم چه عرض کردم؟ نوشتم 5 یا 10 دقیقه که 10 دقیقه برای زمانی هست که اینترنت دچار مشکل میشود!
شما خوش باشید ! فکر هم نکنید بنده اماتور هستم! بدرود