پاسخ : سوالات مهم و متداول من و خیلی های دیگر قبل از راه اندازی هاستینگ
به نظر من بهتر است که از مجازی سازی وی ام وار استغاده نمایید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
با تشکر فراوان از پاسختون
در مورد مجازی ساز ها خیلی ها xen رو پیشنهاد دادن اگه ممکنه یه مقایسه کلی بین این سه تا داشته باشید.
در ضمن یه سوال هم در رابطه با پنل ثبت دومین که ریسلر کلاب تحریم کرد بعد از اون کدوم معتبر تره؟
ممنون
kvm و xen چندان تفاوتی با هم ندارند چون منابع اختصاصیه مصرف بالاست !مثالی می زنم تا متوجه حرفم بشین!
برنامه ای که رو open vz اجرا میشه و 700 مگ رم مصرف میکنه رو xen تست کردم 2 گیگ رم مصرف کرد!
xen مناسب هاستینگ نیست و حتی باگ های امنیتی داشت
سرور مجازی شما با مجازی ساز vmware دقیقا مثل سرور اختصاصی می مونه و تفاوت چندانی از لحاظ نرم افزاری با سرور اختصاصی نداره و دارای کرنل اختصاصیه!
ولی open vz دارای کرنل اختصاصی نیست و از کرنل سرور اصلی استفاده می کنه و به همین خاطر مصرف بسیار پایینی داره و حتی میشه رو سرور مجازی open vz با رم 256
سی پنل نصب کرد سرور بعد روشن شدن بدون نصب برنامه ها 50 مگ مصرف رم داره! در حالی که معمولا سرور های مجازی با مجازی ساز های دیگر بدون نصب هیچ برنامه ای
نزدیک 200-300 مگ رم بعد از روشن شدن استفاده میکنن!
البته این توضیحات دلیل نمیشه بگیم فلان مجازی ساز به کل بده! نه ! هر مجازی سازی مناسب شرایط خاصی هست ! باید مناسب با شرایط انتخاب کرد !
در مورد دامین هم باید سوالی از یکی از دوستان بپرسم اگر جواب اکی بود میگم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی
من به امید خدا می خواهم یه هاستینگ راه اندازی کنم و چند تا سوال کلیدی می پرسم که امید وارم پاسخ های مناسبی رو دریافت کنم.
لازم به ذکر است که بخش خاصی برای مباحث راه اندازی هاستینگ نبود و مجبور شدم اینجا تایپیک رو ایجاد کنم اگه جای دیگه باید می بود از مدیر انجمن تقاضای انتقال دارم. با تشکر.
سوالات:
1. در صورتی که من یک سرور مجازی خریده باشم و هاستینگ رو روی ان راه اندازی کرده باشم، ایا بعدا امکان انتقال ان به سرور اختصاصی هست؟ ایا انتقال راحت هست؟ کمی توضیح دهید لطفا.
2. ایا بدون داشتن پاسپورت می تونم از هتزنر سرور بگیرم؟ مثلا بدم یکی از شرکت های پرداخت اینترنتی پرداخت کنه؟
3. اگر در هتزنر whmcs و نرم افزار های مشابه نخسه نال شده باشه گیر می دهند؟
4. با مجازی ساز زن می شود در محیط کامند لاین سرور مجازی ساخت؟ یا باید رابط گرافیکی نصب باشد؟
5. اگر من سرور اختصاصی ام رو لینوکس بزنم میشه با زن سرور مجازی ویندوز داد؟ اگر بلی ایا هزینه لاینس ویندوز می خواهد؟ چقدر؟
6. فرق بین cpanel اختصاصی و cpanel VPS در چیست؟ اخه مثل اینکه هر دو قابل نصب روی سرور اختصاصی است؟
7. برای ارائه هاست دانلود پورت 100 مگابیت کافیه؟
8. اپاچی بهتر اس یا لایت اسپید؟ هزینه لایت اسپید چقدر است؟
9. برای ثبت دامین، سایت دایرکت ای جایی نداره که ثبت نام کرد، ایا ریسلر کلاب امنیتش کمتر از دایرکت ای نیست؟ برای ثبت دامنه ای ار چیکار کنم (با مبلغ 3900 تومان فکر کنم می گفتن)
10. اگه تو سه تا سایت با بازدید متوسط 40 هزار نفر روزانه تبلیغ بدهم ماه اول چقدر می تونم بفروشم؟ و به نظرتون در امد ماهیانه این کار در سال اول و دوم و سوم چقدر است حدودا؟
11. قیمت ها تو بازار خیلی متفاوت هست برای هاستینگ، از 20 هزار تومان واسه یک گیگ گرفته تا 300 هزار تومان، مبلغ مناسب واسه این کار به نظر شما چیه؟
ببخشید سوالام زیاد و چند قسمتی شد.
واقعا ممنون می شوم اگه کسی یه پاسخ جامع و کامل بده. :)
با تشکر
1- بله امکان انقال هست ، کار سختی نیست انتقال
2- بله میتونید خرید کنید و پرداخت رو کس دیگه ای انجام بده
3- خیر گیر نمیدهند
4- اطلاعی در مورد این سوال ندارم
5- بله می شود ، هزینش رو دقیق نمیدونم
6- خیر قابل نصب نیست
7- بله کافیه در مجموع
8- لایت اسپید
9-درست متوجه نشدم سوالتون رو چی هست ، نمایندگی دامنه شرکت های مختلفی می دهند میتونید دریافت کنید
10- با تبلیغات سنگین میتونید خودتون رو شناخته کنید ولی مسئله اصلی برای فروش تخصص شماست ، اگر تخصص خوبی داشته باشید و بتونید خودتون رو ثابت کنید مشتری خوبی میتونید جذب کنید ، مقدار در امد و همچی بستگی به تخصص شما و میزان رضایت مشتری از کار شما بستگی دارد ، که آیا مشتری از شما تعریف کنه و افراد دیگه رو به سمت شما بیاره یا که خودش هم حتی دیگه ازتون سرویس نگیره ، این بستگی به نوع رفتار و تخصص کاری شما داره
11-بستگی به نوع کارتون داره ، اگر میخواهید شرکتی کار کنید و سایت شرکت ها و سازمان ها رو میزبانی کنید هزینه های بالا بگیرید مثلا 1 گیگ 200 هزار تومان و اگر خیر میخواهید مشتری اینترنتی داشته باشید قیمت معمولی 1 گیگ 40 50 هزار تومان بدهید
موفق باشید و پیروز
ارادتمند شما
آجورلو