سلام . نرم افزار اوپن سورس نیست و ترکیبی از زبانهای برنامه نویسی c++ ,vix api و لایه ui هم با asp.net برنامه نویسی شده.
نمایش نسخه قابل چاپ
خیر دوست عزیز ، فقط کاربری که روی WMWare شما تعریف میشه برای خاموش و روشن کردن و عملیات گزارش گیری هست و هیچ دسترسی حتی به دیدن تعریف منابع سیستم شما نداره.
در مورد قسمت دوم بله. نرم افزار روی سرور های ما نصب هست که برای سرور های ایرانی و در مرکز داده روند تازه هاست شده.
هزینه برای شخصی مثل بنده که 5 سرور اختصاصی داره و روی هر سرور دست کم 35 سرور مجازی متاسفانه خیلی زیاد میشه
ابزار شامل 4 زیر سیستم متفاوت برای گزارش گیری ، مدیریت ماشین مجازی ، ذخیره سوابق و واسط کاربری هستش. بخش عملیات توسط C++ , VIX API تولید شده و بخش های اطلاعات کاربری و گزارش گیری اطلاعات توسط C# و ASP.Net برنامه نویسی شده. چه نوع اطلاعاتی مورد نیازتون هست اینجا ارائه کنم خدمتتون
سلام.
شما نیاز به نصب هیچ نوع نرم افزار یاسخت افزاری ندارید. تمام نرم افزار ها از سیستم جمع آوری اطلاعات تا واسط کاربری و سرور جهت سرویس بهینه توسط ما آماده شده . تنها نیاز شما یک نام دامنه برای ارائه به مشتریان و یک کاربر با دسترسی بسیار محدود روی VMWare سرورتون. باقی امکانات از هاست گرفته تا نرم افزار رو ما تقبل می کنیم.
واقعا نمیدونم هدف دوستان از دادن آفر یا تبلیغ در بخش آموزشی چی هست؟
سلام Admln عزیز.
من خیلی توی این انجمن گشتم دنبال جای مناسب. متاسفانه هیچ گروهی مناسب ارائه نرم افزار بر پایه VMWare پیدا نکردم. فقط 2 عنوان وجود داره ، یکی مباحث و منابع آموزشي و سوالات و مشکلات. شما اگر جای بهتری می شناسید به من معرفی کنید. این سایت به عنوان سایت مرجع در این زمینه میتونه کمک خیلی افرادی باشه که به این مشکل دچار هستند. اگر قیمت رو هم ببینید ( 2500 تومان در ماه) معادل خرید یک بسته آدامس خوب هم نمیشه ! پس یک جورایی من دارم خیرات می کنم این نرم افزار رو. فقط نمیخوام زحماتی که کشیده شده به باد هوا بره و ما هم بتونیم حداقل هزینه زمان و انرژی که برای این کار گذاشتیم رو در بیاریم.
من کاملاً درک می کنم که مدیران انجمن ها ( البته نمیدونم موقعیت شما در این انجمن چیه ، فکر نمی کنم مورد شما جدی باشه . چون حجم فعالیتتون ، تعداد پست ها ، نام کاربری شما که استفاده از شکل شبیه به نام ادمین خودش یک جور phishing هست، نمیخوره به پرستیژ یک مدیر) برای اینکه سایتی بهتر داشته باشند مطالب بی ارزش رو از سایت حذف می کنند. اما نمیتونید ادعا کنید که این مطلب یا ابزار بی ارزشه چون به قطع میگم در ایران جزء اولین ابزار های کاربردی از این دست هست. در ضمن اگر دوستان ایرانی دیگری هم که در این زمینه فعالیت می کنند هم در آینده در این پلتفرم به مشکلی بر بخورند میدونند کسانی هستند که این راه رو رفتن و میتونند از تجربیات استفاده کنند.
در نهایت دو مسئله می مونه
یکی اینکه همکاریم و خدای ناکرده تلاش این بندگان حقیر (ما) بازاری از شما خراب کرده که اگر مایل باشید حاضر به تبادل اطلاعات هستیم همه جوره که حداقل بجای اینکه تو سر هم بزنیم و همدیگه رو خراب کنیم ، رقابت سالم ایجاد شه که یا کمال میل هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ ندارم.
دوم اینکه اگر می تونید کمکی کنید که بشه این مشکلات رو ارزون تر و منطقی تر حل کرد دست به دست هم بدیم و یک مسیر خوب ایجاد کنیم که هم خدا رو خوش بیاد هم بنده خدا رو. خود این روش هم میشه آموزش راه حل یک مسئله. آیا شما تا بحال برای تعمیر ماشین هزینه پرداخت نکردید؟
ما هم با این کار آموزش میدیم که دوستان میتونند با خرید این نرم افزار و استفاده ازش مشکل کنترل ترافیک سرور های مجازیشون رو برطرف کنند. هم ما به واسطه زحمتی که کشیدیم و سرویس مورد قبولی که ارائه میدیم از لحاظ مالی تامین میشیم هم دوستان به هدفشون می رسند.
موفق باشید.