شما تبلت ویندوز دارید یا آندروید؟ لطفا دقیقتر بفرمایید که چه نوع تبلتی و با چه سیستم عاملی برای کار با whm/cpanel و ssh یا همان پوتی و کار با اف تی پی و نصب مروگرهایی مانند فایرفکس می شود استفاده کرد ؟ ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بستگی به نیاز خودتون داره.. بازی = تبلت
کار و درس = Lp
بنده شخصا الان تبلت 10 اینچی سامسونگ n8000 با سیستم عامل اندروید استفاده دارم و وقتی که بیرون هستم و دسترسی به پی سی ندارم راحت به امور پشتیبانی ریموت شدن به سرور لینوکس و همچنین ریموت شدن به سرور ویندوز را می تونم انجام بدم اما چون تبلت هم به عنوان گوشی شناسایی میشه وقتی شما به خواید به پنل سی پنل برید نسخه basic یا موبایلی را به شما میده و whm به صورت عادی است و ریموت به سرور هم برای رفع امور حیاطی و مهم بسیار عالیست اما کیفیتی مثل خود ویندوز ندارد و اینکه در تبلت هرنوع برنامه ای که بخواهید براحتی میتوانید نصب کنید مثل FTP , Connect Bot (Putty) , cloud remote )Remote Desktop) , firefox , ... در کل اگر یک تبلت مناسب با قابلیت بالا تهیه شود به راحتی شما را از یک سیستم کامپیوتر خانگی یا لپ تاپ بی نیاز میکند.
تبلت یک فناوری جدیدترنسبت به لپ تاپ است که با پیشرفت های اخیرشرکت های سازنده ی تبلت تاچندی دیگر
تبلت هاجای لپ تاپ هارا می گیرند.البته کسانی که ازنظراقتصادی مشکلی ندارند خریدیک لپ تاپ گزینه ی بهتری هست
ضمن تشکر از دوستان جهت شرکت در بحث
من کمی تحقیق کردم متوجه شدم کلا همه چیز تبلت با لپتاپ فرق داره
و باید ورژن خاصی از هر نرم افزار روی تبلت(تازه اگر بشه) نصب بشه.
مثلا خود سیستم عامل ویندوز ،نرم افزار فتوشاپ و....
اینجوری نمیشه چون من میخوام باش کار کنم .
از netbook های ایسوز استفاده کنید تقربا 10 اینچی هسنتد مثل تبلت اما با سیسم عامل ویندوز و فرق اصلیش نداشتن درایو هست
درود
دوست عزیز اگه واقعا مشکل هزینه ندارید میتونید یک تبلت بخرید و حتی طراحیتونو باهاش انجام بدید من یک مدل تبلت معرفی میکنم که حتی میتونید الانم خرید کنید.
بنده اصلا قصد تبلیغ این سایت رو ندارم فقط برای راه افتادن کار دوستمون هستش...
شما رو تبلت های آندروید هیچ برنامه ی درست و سحابی نمیتونید نصب کنید ولی روی تبلت های ویندوزی میشه من چند منونه گذاشتم براتون:
ASUS VivoTab - Tablets & Mobile - ASUS
ASUS Transformer AiO P1801 - All-in-One PCs - ASUS
لینک سایت ایرانی برای خرید:
Asus All-in-One Transformer P1801-B - کامپیوتر همه کاره ایسوس ترنسفورمر پی 1801
ASUS VivoBook S550 - D - لپ تاپ ایسوس ویووبوک S550
Asus VivoBook S200E - لپ تاپ ایسوس ویوو بوک اس 200 ای
ASUS TAICHI 31 - آلترابوک ایسوس تایچی 31
Asus Transformer Book TX300 - تبلت ایسوس ترنسفورمر بوک تی ایکس 300