سوال شما اشتباهه.
کشور ربطی به کیفیت سرور ندارد.
بهترین سرور وجود ندارد، باید دید چه سروری مناسب با چه کاربردی هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
سوال شما اشتباهه.
کشور ربطی به کیفیت سرور ندارد.
بهترین سرور وجود ندارد، باید دید چه سروری مناسب با چه کاربردی هست.
من از xlhost و hetzner هم خدمات هم کیفیت راضی هستم
به نظر من باید برای انتخاب بهترین دیتاسنتر دو مقوله مهم را ند نظر داشت :
یکی قیمت است, اگر بخواهیم بر اساس قیمت بسنجیم که نمیتوان کیفیت بالایی را در اختیار داشت و دیتاسنتر هایی مانند هتزنر و ایکس ال هاست از این نظر عالی هستند
دومی کیفیت است, که اگر بخواهیم بدون در نظر گزفتن قیمت بگیم دیتاسنتر سافت لایر بهترین در دنیا است .
در کل اگر بخواهیم کیفیت عالی نه ولی خیلی خوب داشت سرور های ایکس ال هاست با قیمت مناسب و همچنین آی وب کانادا خوب هستند
تاید میشه صحبت های علیگلی
متاسفانه ما ایرانیها میایم با اورسل کردن کیفیت بد میکنیم و دید کاربران خودمان رو بد میکنیم به دیتاس نتری که از اون سرور میدهیم
من با 7 دیتا سنتر کار کردم
7 دیتا سنتر برای من فرقی نداشته اند جز نوع برخورد که این باز به سیاست و بحث و مشکلات سیاسی کشور هست
من این 7تا دیتا سنتر با توجه به قیمت اعلام میکنم برای ما ایرانیها
هتزنر
رداستیشن
هلند
اکس ال هاست
او وی اچ قدیم قبل ازخراب کاری اقای پارسیان
سینگل هاب
پرایوت لایر زیر مجموعه اکونویکس
ما که از هنتزر و رد استشن کاملا راضی هستیم کیفیت سرور هاشون خیلی خوبه
سلام
سوالي كه كردين در آخر به جواب درست نمي رسه چون اينجا هركس ديتا سنتري كه راحتره باهاش و ازش سرويس ميده رو به عنوان بهترين ديتاسنتر و سرور معرفي مي كنه ! من با بیشتر از نصف اين ديتا سنتر هايي كه دوستان فرمودند كار كردم ! ديتا سنتر هاي آلمان با پینگ پایین تر بازم کندی سرعت دارند و مناسب گیم سرور یا چیزای دیگه نیستند حتی با پینگ 150 ! فقط برای وبسایت بیشتر مناسبند ! دیتا سنتر های آمریکایی اکثرا مشکل خاص خودشون رو دارند و دیتا سنتر خوب کم پیدا میشه ! ایران خود دیتاسنتر ها از اینترنت افتضاح مخابرات ناله می کنند و سرور هر روز قطعی داره و مشکلات دیگر !. این قسمتی از تجربه 2 ساله ی من بود!
اگه می خوای بهترین سرور رو داشته باشی از yesuphost کانادا سرور بگیر ! وارز با آپتایم 100% و سرعت مناسب برای ایران و پورت مناسب!