این سرور های جدیدی که آوردن خوب شده
آریا عزیز هم ایرانی هستن
نمایش نسخه قابل چاپ
سرورای ایران (ببخشید کامپیوتر) :109: به نظرت به درد مجازی سازی میخوره ؟! :-pنقل قول:
اگه می خواهید سرورتون همین بغل باشه من می تونم از سرور های خودمون بهتون بدم
سرور در ایران، پهنای باند تامینی از زیر ساخت، آپتایم حداقل 97% و در حد معمول 99% قیمت بسیار مناسب، یه مقدار کم از سرور های همین دیتاسنتر هایی که یاد کردید گرونتر
قیمت پورت و برق و پهنای باند چطوره ؟
دیتاسنتر کجاست ؟ تهران / ...
سلام
97 درصد آپتایم یعنی 21 ساعت داون شدن در ماه! روزی حدود 50 دقیقه. خیلی جالب نیست.
21 ساعت داون شدن در ماه:110::68::109:
الان بیشتر فروشمون با مجازی سازیه که به سازمان های دولتی سرویس می دیم
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
منظورم در طول سال هست
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
در 450 روز گذشته حدود 83 دقیقه دوون داشتیم، این هم به حساب تازه کاری هست و معمولا مواردی که باعث دوون تایم می شه رو معمولا سعی به رفع ...
روتر ها طوری تنظیم شدند که وقتی یک منبع پهنای باند خوابید اتوماتیک سوئیچ کنه روی منبع پهنای بانددوم
سرور بک آپ هم بدون هزینه پهنای باند ارائه می شه
من دوست ندارم اینجا تبلیغ کنم چون فروش ما شرکتی هست و این سیاست شرکت نیست، بنده هم یک کارمند شرکت هستم
irlogo جان، ممنون میشم به این سوالا جواب بدین :)
نقل قول:
قیمت پورت و برق و پهنای باند چطوره ؟
دیتاسنتر کجاست ؟ تهران / ...
2 تاسرور دارم از کارو و خیلی راضی بودم ! خودت در جریان هستی !
قیمت هاش خوبه نسبتاً بعد هم شما قیمت های Caro.net رو به تومان پرداخت می کنی و نه دلار و کردیت و .... که ماهانه باید کلی بکشی رو سرور ! در ثانی به هر حال داری از یک شرکت معتبر ایرانی که تاحالا هم خوب کار کرده و نماینده رسمی دیتانسنتر هست خرید میکنی آقای میرزاخانی و تیمش هم آدم های کاردرستی هستند.
سرور ها در چندین شهر هستند، قم، تهران، مشهد ( پهنای باند و آی پی از زیر ساخت تامین می شود )
زمانی که شما سرور اختصاصی می گیرید دیگه نیازی نیست جداگانه هزینه برق و پورت و پهنای باند رو بدید، اگه می خواهید بدونید برای شرکت چقدر می افته باید عرض کنم خود بنده هم کاملا اطلاع ندارم:)) حقیقت بنده سود خاصی از این طرح دیتاسنتر نمی برم و بیشتر فروش این طرح برای سازمان های دولتی هست، این طرح نزدیک به 3 سال هست که پیاده سازی شده و نزدیک به یک سال و نیم هست که به بهره برداری خوبی رسیده، این طرح شریک تجاری دولتی داره که اگه مایل بودید در پیام خصوصی عرض می کنم
پیشنهادی هم که بنده دادم به خاطر این بود که بنده یک کولو در این طرح دارم و البته در همین طرح فعالیت می کنم
منظورم این بود که سرور خودمو بذارید ...
ممد بیا لپ تاپ من رو ببر ! اون سیستم داغونت به درد ... نمی خوره !:62: