ایمیلی که مربوط بن شدن به دلیل مولتی یوزر باشه عموما جواب داده نمیشه چون در جزو قوانین بوده
ایمیلی که مربوط به مدیریت انجمن نبوده هم جواب داده نمیشه
نمایش نسخه قابل چاپ
خیر دوست عزیز دلیل بن شدن به علت مولتی نبود. کسی با مولتی اکانت بخواد بیاد به راحتی می تونه. این مشکلی نیست. مشکل از جای دیگست که متاسفانه این انجمن تنها برای یک عده ساخته شده.
ببینید شخصی اینجا قضاوت نکرد که حق با چه کسی هست ،
مدیران بر اساس قوانین سایت با تاپیک ها برخورد می کنند ،
گویا بعضی دوستان این انجمن را با مکان دیگری اشتباه میگیرند ،
شما امضاتون مشکل داره و توهین به شخص هست لطفا امضاتون را درست کنید .
در قوانین نوشته شده از کلماتی که فی لتر شده استفاده نکنید ، نوشته شده توهین نکنید که باز هم نمیدونم چرا شما استفاده کردید .
یوزر بنده taryan4 است. همین جا علت اعلام کنید و بفرمایید خلاف کدام یک از قوانین است؟
قوانين امضا کاربران :
- امضاي کاربران نبايد شامل پلن ,قيمت بسته فروش يا خود بسته فروش , و ..... باشد .
- کاربران فقط اجازه قرار دادن 2 لينک در امضاي خود دارند .
- کاربران فقط اجازه نوشتن 4 خط در امضا دارند .
- کاربران اجازه قرار دادن عکس , بنر در امضاي خود را ندارند .
- کاربران فقط اجازه دارند 2 شکلک در امضا خود قرار دهند .
اتفاقا من ایمیل های شما را دریافت کردم و از خودم پرسیدم چرا ایشون زحمت خوندن قوانین انجمن را به خودشون ندادند .
در قوانین نوشته شده : "انتقاد از دیگران تنها در بخش انتقاد و پیشنهاد قابل طرح میباشد در صورتی که تاپیکی با این محتوا در بخشهای دیگر مطرح شود در اولین فرصت پاک و با کاربر مربوطه برخورد میشود."
که شما در انجمن کنترل پنل ها تاپیک زده بودید ! و اگر در پیشنهاد و انتقاد زده بودید پاک میشد چون هیچ مدرکی ارایه نداده بودید !
در ضمن برای تاپیک زدن در انجمن پیشنهاد و انتقاد یه سری قوانین دیگه را باید مطالعه کنید که در صورت تایید پست شما در سایت قرار میگیره .
به به وحید عزیز :)
قدیم بیشتر میشد با شما در ارتباط بود ولی خب خیلی وقته کلا نمیشه دیگه ارتباطی با شما برقرار کرد.(شماره تلفن هم پائین سایت برداشتید ولی خب بنده داشتم و زنگ هم زدم کلا همیشه پیغام گیر هست کلا مستقیم صحبت نمیکنید).
جالبه بدونید 99% مواقع که تماس گرفتم طی این دو سال همش برای تبلیغات بوده که خب جواب داده نشده حالا بگذریم.
بنده فقط خواستم بگم خدمتتون که ایمیل به هیچ صورتی چک نمیشه.
برای همین مولتی یوزر شخصی بود که داشت تاپیک های ما را خراب میکرد بنده به مدیر بخش فروش گفتم گفتش من وقت ندارم سرم شلوغه به بقیه مدیران بگو :)
به یک مدیر دیگه گفتم کلا نبود و نیومد تا پایان شب.
به یکی دیگه هم گفتم که این شخصی مولتی یوزرده ببین رفت نگاه کرد و گفت من فقط دسترسی حذف پست دارم مولتی یوزر رو باید ادمین رسیدگی بکنه کلی میل دادم مبنی بر مولتی یوزر بودن و زیر پست هاش هم روی علامت خطر کلیک کردم و ریپرت فرستادم اما کو برسی ؟
وحیدجان خودتم میدونی یا بهتره بگم شاید بدونی کلا من تو این موارد بیخیالم و برام مهم نیست و گیر نمیدم به این مسائل ولی خب در مورد مولتی چون گفتی رسیدگی میشه اومدم پاسخ بدم.
مدیریت و پاسخ گوئی در انجمن شده به شکل ریاست جمهوری باید نامه زده بشه تا برسی بشه تازه اگر نامت دیده بشه. آدم به مجلس نامه میزنه حداقل میدونه یه جوابی میگیره یا میگن نه یا میگن آره :)
تا زمانی که خودت شدید پای کار بودی همه چی اوکی بود اما خیلی وقته رفتی عقب و به نظرم یکم ریخته به هم انجمن.
موفق باشید
یا حق
یک سوال برای اطلاعات خودم.
قدیم اینجوری نبود که کاربر تاپیک میزد با مدرک و مدیران منتقل میکردند به بخش انتقادات :-/
من هیچ وقت این مورد را نفهمیدم دقیقا چه طوری باید تاپیک زده بشه که بعد تایید بشه ؟ (تاپیک زده میشه در بخش انتقادات و نمایش نمیده تا تایید یعنی ؟)
ممنون
یا حق