بفرمایید در خدمتم
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه واقعا دنبال چنین کسی هستید کاربر Secure_Host رو معرفی میکنم
تو امنیت واقعا تک هستند
اگر تمایل داشتید میتونید با شرکت ما همکاری کنید 100% تضمینی مواردی که بخواید انجام میشه
بهتر هست سوالات خودتون مطرح کنید یا حداقل جزئیات بیشتری اطلاع دهید
بحث امنیت موضوع کوچیک و محدودی نیست که یک نفر بطور کامل بر روی اون تسلط داشته باشه
شما حداقل مشخص هم نکردید منظور امنیت سرور هست یا اسکریپت یا ....
دوستان یادتون باشه ها همین الان برید یه آی دی یاهو درست کنید تا نابغه معرفی بشید...
ایشون سوالشو مطرح کرده دیگه دنبالش نیومده...
بسیار شیک و مجلسی
من ادمی رو میخوام که تو همه ی باگ های اسکریپت فریر اگاه باشه بلد باشه و مصیره باگ رو بلد باشه واسه چک کردن و پچ کردن بلد باشه باهاش مشاوره کنم تو یاهو . یعنی اون مصیره باگارو بگه مثلن 5باگ میگه داره مثلا میگما بعد مصیرو بگه من چک کنم کارم همینه که تو امنیت نابغه در فریر باشه حرفه ای کسی هست یاهوشو بده.
برای این فرد نابغه چه میزان دستمزد در نظر گفته اید؟
الان یاهوی بی در و پیکر که خودش منبع نفوذه و بچه های شش - هفت ساله هم سوراخ ، سنبه هاش رو بلدند ، شده امتیاز نابغه بودن ؟!!! ... عزیز شما با این درخواست خودتون رو در خطر هک شدن قرار می دی ... می دونم می خوای حرفات خصوصی باشه و کس دیگری نتونه اون راه ها رو یاد بگیره و این یه امتیاز برات باشه ... ولی اول ببین به ریسکش می ارزه یانه ! یه مثلی هست که می گه اومدم ابرو رو درست کنم زدم چشمم رو هم کور کردم ... وانگهی چه اشکالی داره که ما هم مثل خیلی از فروم های خارجی بدون چشم داشت اطلاعات مون رو با دیگران تقسیم کنیم ... فکر نمی کنم اونقدرها هم از ثروتمون کم بشه !!! به هر حال تو بحث امنیت یاهو بیابانی بی آب و علف و مسطح بیش نیست و هیچ جاش نمی شه قایم شد و خصوصی صحبت کرد ... به هر حال می بخشید که فضولی کردم ... وظیفه ما گفتن بود بقیه اش رو خود دانید ....