درضمن اگر اجاره نامه یا سند به نام وابستگان درجه یک شما باشه میتونید درگاه ملت بگیرید و کپی سند یا اجاره نامه لازمه نه اصل سند ، مثلا سند خونه به نام پدر شماست یا اجاره نامه به نام پدر شماست یه کپی فقط ازش میگیرید همین.
نمایش نسخه قابل چاپ
درضمن اگر اجاره نامه یا سند به نام وابستگان درجه یک شما باشه میتونید درگاه ملت بگیرید و کپی سند یا اجاره نامه لازمه نه اصل سند ، مثلا سند خونه به نام پدر شماست یا اجاره نامه به نام پدر شماست یه کپی فقط ازش میگیرید همین.
تمامی بانک ها بر دو اساس درگاه می دهند :
1. شخص حقیقی
2. شخص حقوقی
برای دریافت درگاه اشخاص حقیقی، بدون نیاز به ثبت شرکت و بدون نیاز به جواز کسب، به راحتی می توانند دریافت نمایند.
روند دریافت درگاه برای شخص حقوقی (شرکت ها) مشخص و شفاف است و نیازی به توضیح ندارد، کافی است به سایت بانک ها مراجعه نمایید.
هزارنویس دارای درگاه های مستقیم : ملی - ملت - پارسیان - پاسارگاد - سامان - سرمایه می باشد.
بله،
صحبت vp_server تایید میشه. همه ی بانک ها جواز رو 100% نیاز ندارند.
البته به مشتری بانک هم بستگی داره. اگر مشتری معتبر باشید با گردش بالا، بدون ِ نماد هم می دهند.
نمونه سایتش روی سرور خودم هست.
راحت ترین درگاه برای مشتری حقیقی بانک ملت هست
درگاه بانک ملت رو با سند و یا اجاره نامه به اسم خودتون یا یکی از بستگان درجه یک تون می تونید بگیرید (بنده گرفتم) .
من گرفتم بدون جواز!!
تو سایت ثبت نام کردم فرداش کپی کارت ملی و شناسنامه رو بردم بانک!طرف نمیدونست درگاه چیه!!
بعد تماس با این ور اونور گفت که جواز هم میخاد گفتم ندارم گفت مال یکی از بستگانت رو بیار.گفتم حالا اینا رو بزن جواز رو فردا میارم
اومدم دیگه نرفتم بانک بعد دو روز قرارداد برام ایمیل شد و امضا کردم و فرستادم بعد دو روز اطلاعات درگاه رو برام فرستادن!!
بانک ملت بدون جواز ثبت و نماد درگاه میده البته یه اجاره نامه یا سند به نام فرد یا بستگان درجه 1 نیازه
به سایت بانکها نگاه نکنید با شرکتهاشون صحبت کنید
زنگ بزنید به پرداخت واسه ملت میگن بهتون
من خودم گرفتم بدون نماد و جواز!
از بانک ملت تهیه کنید .
شرایط کاریتون رو بگید راهنمایی می کنم .
ولی پی لاینم در واسطه ای ها خوبه و به صرفه هست .در مورد ماژول و ... هم راح تتره
ما داشتیم بدون هیچ مدرکی و فقط با یک کپی شناسنامه میگرفتیم که 2 تا چک برگشتی داشتیم که باید سو اثر کنیم ...که سو اثر کردیم و منتظریم که پاک بشه...
ارسال شده از gt-s6102 با استفاده از تپاتالک 2