پاسخ : بازگشت وجه 7 روزه برای ای نماد !!
تا در ایران کارشناس ها سر کارهای تخصصی خودشون نباشند وضع همینه ، شما حتماً نمی دانید که کلا فروش سرور مجازی رو هم قدغن کرده این ای نماد ، وقتی اون ممنوعه تا آخرشو بخونید که یعنی چی...
بله اطلاع دارم که ممنوع شده سرور مجازی !
اما این دیگه خیلی جالبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
سلام
این مورد "حق انصراف 7 روزه" توی قانون تجارت هست و دست نماد نیست که از خودش در اورده باشه.
ولی بی انصاف ها شرایط اجرای و عدم اجرای این قانون رو نمی گن و باید خودت بدونی همچین چیزهایی هست :d (توی سایتشون هست ولی توی
چک لیست ها نمی گن)
به این صفحه مراجعه کنید :
نماد اعتماد الكترونيكي - قوانين و مقررات
دو فایل "قانون تجارت الكترونيكي" و "آيين نامه اجرايي مواد 38 و 42 قانون تجارت الكترونيكي" رو دانلود کنید.
ماده 37 قانون تجارت الکترونیکی در مورد حق انصراف هست.
در مورد عدم شرایط حق انصراف می تونید به بند الف یا ب "آيين نامه اجرايي مواد 38 و 42 قانون تجارت الكترونيكي" استناد کنید که البته قانوع کردنشون یک مقدار سخت هست. (فکر نکنم قبول کنن)
این مورد رو چک میکنند....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bax998
دوستان گرامی عزیز
مشکل فقط هاست یا سرور مجازی نیست !
اگر مشتری شما بعد از 1 هفته درخواست برگشت دادن هزینه ثبت دامنه را داشت چی؟ (:|
در این مورد به هیچ وجه با شما برخورد نمیکنند....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bax998
بله اطلاع دارم که ممنوع شده سرور مجازی !
اما این دیگه خیلی جالبه
من که رسماً چند سری حضوری رفتم و در بین صحبتها گفتم که فروش سرور مجازی و اختصاصی داریم.....
بستگی دارد چه کسی بفروشد...
در قسمت افزودنی ها انواع ...... نباشد.....
تیک دیتا | Tik Data
این متن رو ما نوشتیم و اونها پذیرفته اند.....
براساس ماده 37 قانون تجارت الکترونیکی کلیه خرید های مشتریان با ارائه دلیل قابلیت انصراف دارند که پس از آن به استناد دلایل و طبق شرایط هزینه بازگشت داده میشود. حداکثر هزینه کسر شده هزینه مدت استفاده می باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
تیک دیتا | Tik Data
این متن رو ما نوشتیم و اونها پذیرفته اند.....
براساس ماده 37 قانون تجارت الکترونیکی کلیه خرید های مشتریان با ارائه دلیل قابلیت انصراف دارند که پس از آن به استناد دلایل و طبق شرایط هزینه بازگشت داده میشود. حداکثر هزینه کسر شده هزینه مدت استفاده می باشد.
دوست عزیز داخل سایتتون دیدم
شما برای نماد موقت اقدام کردید
احتمالاً برای نماد دائم به مشکل بر میخورید
هنترز تحت هیچ شرایط پول پرداخت شده برای یک محصول و یا خدمت و یا اعتبار ریالی را باز نمی گرداند و هرگونه ضمانت کتبی و شفاهی در این زمینه باطل می باشد. تنها سرویس میزبانی(هاستینگ) هنترز دارای7 روز مهلت بازگشت وجه می باشد و مشتری موظف می باشد در طول این مهلت سرویس هاستینگ خود را بصورت کامل مورد بررسی و آزمایش قرار دهد و در صورت عدم رضایت از سرویس به دلیل مشکلات سرور طی 7 روز از تاریخ سفارش اقدام به لغو سرویس هاستینگ خود نماید تا پس از کسر کسورات مندرج در سایت مبلغ پرداختی مشتری به وی عودت داده شود. بدیهی می باشد که پس از گذشت این مهلت به هیچ عنوان و دلیل سرویس هاستینگ قابل لغو نبوده و هیچ مبلغی به کاربر عودت داده نخواهد شد. همچنین در رابطه با انواع دیگر سرویس های هنترز مانند ثبت دامنه با توجه به ماهیت آنها قابل لغو و عودت وجه نبوده و مشتری موظف می باشد قبل از سفارش و پرداخت به طرق مختلف از ویژگی های سرویس مطلع گردد و پس از تکمیل سفارش هیچ گونه امکان بازگردادن وجه وجود ندارد و مسئولیت این مورد به عهده مشتری خواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bax998
دوست عزیز داخل سایتتون دیدم
شما برای نماد موقت اقدام کردید
احتمالاً برای نماد دائم به مشکل بر میخورید
دلیل این بوده که میخواهیم به صورت حقوقی نماد دریافت کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
دلیل این بوده که میخواهیم به صورت حقوقی نماد دریافت کنیم
دوست عزیز
برای نماد موقت به این موضوع گیر نمیدن
برای نماد دائم باید این عبارت داخل سایت قرار بگیره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bax998
دوست عزیز
برای نماد موقت به این موضوع گیر نمیدن
برای نماد دائم باید این عبارت داخل سایت قرار بگیره
تمام این مراحل رو پیش رفتیم که عرض کردم!