پاسخ : کمک برای افزایش ادمین آنلاین در سرور مجازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
فکر نمی کنم بحثشون راجع به اتصال به یه session باشه. احتمال میدم بحثشون راجع به محدودیت RDP هست.
لینک ارسالی نیز مربوط به تعداد سیشن ها هست
از توی رجیستری ۳ کانکشن رو بزارید روی ۸۰۰ بعد اوکی میشه از قسمت ریموت دسکتاپ
بعد میتونید یوزر بسازید و به هرکی یک یوزر بدهید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhat10
لینک ارسالی نیز مربوط به تعداد سیشن ها هست
من عرض کرده بودم
نقل قول:
فکر نمی کنم بحثشون راجع به اتصال به یه session باشه.
!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mh1376
از کجای رجیستری؟
سلام دوستان تشکر بابت راهنماییتون
من بعد از جستجویی که کردم این. پیدا کردم ولی بارم جواب نداد
Force a single session or allow multiple Remote Desktop sessions per user
Remote Desktop/Terminal Services has two settings for multiple sessions. You can either allow multiple sessions per user (in which case if you log in twice, you'll get two sessions), or force a single session per user (in which case you can only log in once and subsequent sessions will be redirected to the original session.
To change this setting, you'll need to perform a registry change. The following steps describe the process:
- Start Registry Editor (by default, this is located at c:\windows\regedit.exe).
- Go to the following registry key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\
System\CurrentControlSet\Control\TerminalServer
- If the fSingleSessionPerUser value doesn't exist, create a new DWORD value named fSingleSessionPerUser
- Open the fSingleSessionPerUser value. The possible values for this setting are as follows: 0x0Allow multiple sessions per user 0x1Force each user to a single session
- Enter the new setting, and then click OK.
کسی نظر خواصی داره در این مورد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mh1376
سلام
میشه مسیر دقیق را بگید
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smail_f
سلام دوستان تشکر بابت راهنماییتون
من بعد از جستجویی که کردم این. پیدا کردم ولی بارم جواب نداد
Force a single session or allow multiple Remote Desktop sessions per user
Remote Desktop/Terminal Services has two settings for multiple sessions. You can either allow multiple sessions per user (in which case if you log in twice, you'll get two sessions), or force a single session per user (in which case you can only log in once and subsequent sessions will be redirected to the original session.
To change this setting, you'll need to perform a registry change. The following steps describe the process:
- Start Registry Editor (by default, this is located at c:\windows\regedit.exe).
- Go to the following registry key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\
System\CurrentControlSet\Control\TerminalServer - If the fSingleSessionPerUser value doesn't exist, create a new DWORD value named fSingleSessionPerUser
- Open the fSingleSessionPerUser value. The possible values for this setting are as follows: 0x0Allow multiple sessions per user 0x1Force each user to a single session
- Enter the new setting, and then click OK.
کسی نظر خواصی داره در این مورد
اینی که شما اعمال کردی این کار رو میکنه:
اگه از یه کامپیوتر با user مثلاً test وارد بشی و بری رو یه کامپیوتر دیگه با همون test وارد بشی، اگه که single session باشه وصل میشه به همون session قبلی اما اگه نباشه یه session جدید برات باز می کنه. اما محدودیت 2 تا هنوز بهت اعمال میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smail_f
سلام
میشه مسیر دقیق را بگید
با تشکر
منم متوجه نشدم منظورشون کجای رجیستری هست.
باید ترمینال سرور رو روی ویندوز نصب کنی تا بتونی با چند یوزر به سرور کانکت شی و مشکلی نداشته باشی.
البته ترمینال سرور نیاز به لایسنس داره ، کرک اون هم موجوده که می تونی استفاده کنی ..
فکر کنم 30 یا 60 روز هم تریال داشته باشه ...
اگر مشکل فقط برای وصل شدن به ویسنتر هست که مثلا 2 یا 3 تا نفر توی ویسنتر همزمان وصل بشن و بتوانند کارهای مختلف انجام بدن مثلا یکی سررو جدید بسازه یکی مشکل وی پی اس حل کنه و .... و کارهای مختلف داخل وی سنتر انجام بدن براحتی قابل حل هست این قضیه