پاسخ : فروش سرور مجازی انگلستان و آمریکا و شروع قیمت از 15000 تومان(دریا وی پی اس)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
آیا امکان نصب سیستم عامل توسط خودمون هست میخوام یونیکس نصب کنم؟
که شما نمیتونین نصب کنین.
خیر عزیز سیستم عامل فقط توسط ما نصب می شود
و امکان انتخاب تمام سیستم عاملها یی که ما نصب می کنیم در سایت هست
سرورها خام تقدیم می شود و در مورد کانفیگ در سایت تیکت بفرمایید
با تشکر
پاسخ : فروش سرور مجازی انگلستان و آمریکا و شروع قیمت از 15000 تومان(دریا وی پی اس)
با سلام و خسته نباشید . سرور مجازی با منابع اختصاصی می خواستم فقط با یک سری کانفیگ و تنظیمات خاص ! در صورت امکان به صورت پیام شخصی جواب دهید . با تشکر
با سلام و خسته نباشید . سرور مجازی با منابع اختصاصی می خواستم فقط با یک سری کانفیگ و تنظیمات خاص ! در صورت امکان به صورت پیام شخصی جواب دهید . با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Andishe.int
سلام
از طریق آیدی یاهو و سایت اقدام بفرمایید
مشخصات در امضاء هست
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadezati
سرور 2008 شما دیروز تحویل داده شده
در مورد سرور میکروتیک به صورت خام و بدون نصب هیچ نرم افزاری تحویل خواهیم داد در صورت ثبت سفارش
سرور زیر رم 512 قابل ارائه نیست
با تشکر
با تشکر از سرویس خوبتون این سرور 2008 من راضی ام ولی یه میکروتیک میخوام برا تمرین و اموزش همونطور که میدونید 512رم برا میکروتیک اونم واسه اموزش زیاده
هرچند با توجه به کیفیت نسبتا خوب سرور 2008 که ازتون گرفتم قیمت سرویس ها خوبه ولی اگه امکانش هست یه افر ارزونتر برا میکروتیک بذارید
ممنون از توجه شما
آقا جواد کارش درسته ما ارادت خاصی داریم خدمتش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
با تشکر از سرویس خوبتون این سرور 2008 من راضی ام ولی یه میکروتیک میخوام برا تمرین و اموزش همونطور که میدونید 512رم برا میکروتیک اونم واسه اموزش زیاده
هرچند با توجه به کیفیت نسبتا خوب سرور 2008 که ازتون گرفتم قیمت سرویس ها خوبه ولی اگه امکانش هست یه افر ارزونتر برا میکروتیک بذارید
ممنون از توجه شما
خواهش می کنم و امیدوارم راضی باشید
عزیز زیر 512 واقعا در حال حاضر برامون مقدور نیست
آی پی-سی پی یو-هارد-رم
خود شما حساب بفرمایید که هزینه 18 تومان در ماه برای 512 آیا زیاد هست؟
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
آقا جواد کارش درسته ما ارادت خاصی داریم خدمتش
سلام محمد جان
اول بابت خارج شدن از بن بهت تبریک میگم و دوم شما استاد ما هستید
سوم برای تایید دریا وی پی اس از دکمه تشکر استفاده کن در غیر اینصورت دوباره بن میشی
بهتر است پستت رو ویرایش کنی و همچنین قوانین جدید سایت رو مجدد یه نگاه بندازی
برات آرزوی موفقیت می کنم دوست و همکار عزیز
پست اول آپدیت شد سرور آمریکا 2 عدد موجود هست
از سرویس های ایشون راضی هستیم