پاسخ : سوال در مورد دیتاسنتر RedStation
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad73
بسیار دیتاسنتر بیخودی هست
امثال شما دارن انجمنو روبه خرابی میکشن
اگه قصدتون فقط پست گذاشتنه سخت در اشتباهید
رداستیشن یکی از بهترین ها هستن
موفق باشید
اگر خواستین باهزینه و تماس بادیتاسنتر وقت گرفته میشه ازشون برای انتقال اطلاعاتتتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz_p1985
نه از این کارا نمیکنن اصلا واسه ایرانی ها هم ارزش قائل نیستن توصیه میکنم قبل از اینکه بلایی که سر ما آوردن سرتون بیاد هرچی سرور از این دیتاسنتر دارین به جای دیگه منتقل کنید البته خیلی از مشکلات این دیتاسنتر با ایرانی ها به خاطر کلاه بر دار ی های آلما هاست بوده
با عرض شرمندگی ازاستالرتر
دوست عزیز الما هاست نمایندشونه تنها نماینده رسمی چرا این حرف میزنید و دارید با ابروشون بازی میکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz_p1985
نه از این کارا نمیکنن اصلا واسه ایرانی ها هم ارزش قائل نیستن توصیه میکنم قبل از اینکه بلایی که سر ما آوردن سرتون بیاد هرچی سرور از این دیتاسنتر دارین به جای دیگه منتقل کنید البته خیلی از مشکلات این دیتاسنتر با ایرانی ها به خاطر کلاه بر دار ی های آلما هاست بوده
باسلام
لطفا میکنید با مدارک ثابت کنید ما کلاه برداری کرده ایم؟!
در غیر این صورت در اولین فرصت ممکن(خانم نسیم مسعودی) که احتمالا این اسم هم fake میباشد، از طریق مراجع قانونی پیگیر این موضوع خواهیم شد. سرویسهای شما هم مسدود شدند و اگر تا 12ساعت آینده اثبات نکنید این موضوع را سرورها ترمینیت خواهند شد.
در مورد سرور شما هم خیر به دلیل اینکه 4 ابیوز برای شما ارسال کردیم و بعد از گذشت 4 روز جوابی ندادید مسدود شد.
در مورد مشکل استارتر هم متاسفانه امکان ندارد. باید هزینه یک ماه را پرداخت کنید. اگر سرور از خود دیتاسنتر تهیه کرده اید زمانی که فایلها را منتقل کرده اید درخواست کنید Credit سرور قبل به سرور جدید منتقل شود.(البته در شرایط معمولی اینکار را نمیکنند)
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
باسلام
لطفا میکنید با مدارک ثابت کنید ما کلاه برداری کرده ایم؟!
در غیر این صورت در اولین فرصت ممکن(خانم نسیم مسعودی) که احتمالا این اسم هم fake میباشد، از طریق مراجع قانونی پیگیر این موضوع خواهیم شد. سرویسهای شما هم مسدود شدند و اگر تا 12ساعت آینده اثبات نکنید این موضوع را سرورها ترمینیت خواهند شد.
در مورد سرور شما هم خیر به دلیل اینکه 4 ابیوز برای شما ارسال کردیم و بعد از گذشت 4 روز جوابی ندادید مسدود شد.
در مورد مشکل استارتر هم متاسفانه امکان ندارد. باید هزینه یک ماه را پرداخت کنید. اگر سرور از خود دیتاسنتر تهیه کرده اید زمانی که فایلها را منتقل کرده اید درخواست کنید Credit سرور قبل به سرور جدید منتقل شود.(البته در شرایط معمولی اینکار را نمیکنند)
موفق باشید
درود
اتهام بدون مدرک ...
درک میکنم اما شما هم خیلی سخت نگیرید بزارید خودشون معذرت خواهی کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
allsite
سلام و خسته نباشید
بدلیل پاسخ ندادن سایتی که ازش سرور گرفته شده مجبور شدم اینجا تاپیک بدم ، شرمنده
دوستان ! سرور من از RedStation هست و این سرور قبل انتقال فایل ها تایمش تموم شده و بستن ( در حالی که سرو ر2 من از RedStation آماده هست الان و باید انتقال می دادم که سرور1 بسته شد )
الان دوستان می دونن من چی کار باید بکنم ؟ آیا تو سیاست کاری RedStation هست که 1 - 2 روزی تایم بدن برای انتقال ؟
ما خیلی وقته با این دیتاسنتر کار میکنیم تقریبا سیایت کاریشون دستمون اومده وبنظرم تا هزینه 1ماه رو کامل پرداخت نکنید باز نمیکنند چون 7روز بهتون مهلت تمدید دادند و شما تمدید نکردید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
allsite
سلام و خسته نباشید
بدلیل پاسخ ندادن سایتی که ازش سرور گرفته شده مجبور شدم اینجا تاپیک بدم ، شرمنده
دوستان ! سرور من از RedStation هست و این سرور قبل انتقال فایل ها تایمش تموم شده و بستن ( در حالی که سرو ر2 من از RedStation آماده هست الان و باید انتقال می دادم که سرور1 بسته شد )
الان دوستان می دونن من چی کار باید بکنم ؟ آیا تو سیاست کاری RedStation هست که 1 - 2 روزی تایم بدن برای انتقال ؟
سلام
اگه ایبوزی نداشتین به هیچ وجه سرور شما را نمی بندن
شما در صورتی که سرور را به صورت غیر مستقیم گرفته اید باید از کسی که سرور را گرفته اید درخواست می کردید که قبل از این که وقت و مهلت سرور شما تموم بشه به شما خبر میدادند تا بتونید به راحتی منتقل کنید
ولی برای انتقال از سرور قبلی به سرور جدید چون مهلت سرور مبدا تمام شده است نمیشه کاری کرد مگر هزینه سرور را کامل بپردازید یا یه مقدار روی اعصاب پشتیبانی دیتاسنتر کار کنید ;;)
سلام
همانطور که قبلا توضیح داده شد استارتر دیر اقدام کرده و خوب مسئولیت با خود ایشان است
اما اگر واقعا این دیتا برای صاحبان سرور ها انقدر مهم است و به این شکل به دنبال رفع مشکل هستند خوب آیا کمی هزینه کردن ارزش ندارد؟
اگر مهم است هزینه کنند تا مشکل مرتفع گردد البته نظر شخصی بنده است.
..........................
بابت آن دسته از دوستانی که با اکانتهای بی هویت اقدام به پست اراجیف کرده اند و کاملا هویت آنها برای ما شناخته شده است باید اعلام کنیم :
طبق قوانین فضای مجازی :
1: انتشار اکاذیب در هر پایگاه وب و مجازی بر علیه شخص یا گروه یا شرکت حقیقی یا حقوقی جرم محسوب شده و قابل پیگیری و دارای مجازات مشخص میباشد
2: خرید محصول از سایت های اینترنی بدون اعلام هویت واقعی با معرفی خلاف واقع جرم محسوب میشود در صورتی که به لحاظ رسیدگی در امور قضایی نیاز به ان باشد ( البته اینم بگم ای کی یو وقتی با اسم و فامیل و مشخصات فیک خرید میکنی شماره کارت شما و حساب شما در سیستم قابل پیگری میباشد )
خلاصه مطلب اینکه نه در شان خود و نه در زمان خود میبینیم که بخواهیم با چنین موجوداتی سر گفتمان را باز کنیم لذا توصیه میکنیم به کاری که به آن وارد هستید مشغول شوید نه اینکه همچون آوارگان در پی سر پناه
خداوند به شما توفیق روز افزون انایت کنند