نام کاربریتون رو درسایت بذارید
این حرفهای شما درصورتی که صحیح باشد مورد پیگیریست اما توهین شما در هر صورت نابخشودنیست
نمایش نسخه قابل چاپ
نام کاربریتون رو درسایت بذارید
این حرفهای شما درصورتی که صحیح باشد مورد پیگیریست اما توهین شما در هر صورت نابخشودنیست
بیش از 36 ساعت است که برای یک سرور unmanaged ویندوز منتظر هستم. این سرور و وجه آن آنچنان اهمیتی نداره چون میخواستم بدم آپلودرهای سایتم برای آپلود و دانلود ! اما باعث میشه اعتماد و اعتبار شما زیر سوال بره.
حرف دوستانمون تایید میشه ، من چندماه پیش سرور گرفتم ، ۵۴ ساعت طول کشید تا تحویل دادن ، هر وقت هم که میگفتم چرا اماده نمیشه ، میگفتن تعداد یوزرها بالاست و داریم انجام میدیدم ، کیفیت سرور هم که.....
عزیزم من توهینی نکردم فقط متاسفم برای مشتریان !!!
چون اینطور که مشهود هستش همه کاربران ایشان را میشناسند به ....
در ضمن نام کاربری من در سایت شما : reza_1481@yahoo.co.uk
هستش
در ضمن نام کاربری من در سایت شما : reza_1481@yahoo.co.uk
هستش .
شما قضاوت کنید و اگر حق با این آقا هستش من یک عذرخواهی جانانه از ایشان انجام میدم ولی اگر حق با من باشه نباید پستهای من در این پست نباید پاک کنند تا چهره واقعی نمایان شود
اینهم دلیل من که در عکس مشخص هستش از 29 شهریور یعنی 4 روز پیش که من سفارش دادم تا الان سفارشات من معلق هستش و یکی دیگه هم که هاست نمایندگی بهم داده که به هیچ وجه ممکن با یوزر و پسورد وارد نمیشه یعنی سرکاری
خودتون قضاوت فرمایید که حق با کی هستش این وسط فقط حیف پولهای ما که رفت انشالاه پول دوا و دکتر بشه
آقای محترم
مشکل رو واضح بیان کنم ؟
طرح مشکل به صورت واضح : نزدیک به 48 ساعت هست که وجه پرداخت شده و سرویس رو تحویل ندادید. از این واضح تر دیگه نمیدونم چجوری بیان کنم!!
من با سابقه 3 سال در انجمن برای 14 هزار تومن حتی وقت هم نمیذارم که بیام پست بدم و اعتراضی کنم (در تیکت هم به شما عرض کردم که همچنان منتظرم و اعتراضی نکردم) اینجا هم پست دادم برای اینکه دوستان دیگه ضرر نکن
من وقت ساخت مولتی یوزر ندارم و تهمت بیجا نزنید ! یوزر این دوستمون رو هم که میگید مولتی یوزر من هست برای 2011 هست ! با توجه به حرف شما احتمالا من از سال 2010 و 2011 پیش بینی میکردم که شما به من سرویس رو در تاریخ 23 سپتامبر 2013 تحویل نمیدید و رفتم این مولتی یوزر رو ساختم !!
این که سرویس رو تحویل نمیدید اهمیت چندانی نداره و 14 هزار تومن اصلا مبلغی نیست که من بخوام وقتم رو براش هزینه کنم.
اگر تحویل دادید که دادید ندادین هم عیب نداره حتما مشکلی داشتید و اینکه خب من باید بیشتر در انتخابم دقت میکردم.
فقط به عنوان آخرین پیشنهاد: در صورت عدم توانایی در آماده سازی سفارش و ... لطفا تاپیک فروش نزنید وقت کاربران ارزشمند هست.
موفق باشید
در ضمن واژه عرض کردن رو آدم برای خودش به کار میبره نه مخاطبش :)
سواد تیکت دادن دارید