پاسخ : دولت استفاده از ویندوز را ممنوع کرد!!!
1- اصلا کامپیوتر چیه.... اه اه مزخرف.... کاغذ بازی خوبه... امنیتش بیشتره، راه رشوه و دغل بازیش راحت تره و ....
2- فکر می کنم اکثر وب سایت های دولتی مثل سایت های اداره های دارایی و مالیات و دانشگاه ها و .... همه asp هستند و روی سرور های ویندوز! کی می خواد این ها رو بیاره لینوکس؟
3- یک سری سخت افزار ها مثل پرینتر ها و اسکنر ها که در ادارات هست اصلا لینوکس را ساپورت نمی کنه! به هزینه این تغییرات هم فکر کردند؟
4- ......
در نهایت اینکه احتمالا یکی از اقوام یکی از مدیران دولتی احتمالا قراره دوره های آموزشی لینوکس در ادارات برگزار کنه و اشتغال زایی کنه و حسابی پول پارو کنه.....
آخرش مثل خط ویژه دوچرخه سواری کوی دانشگاه به دانشگاه تهران میشه.....
جالبه! الان نمیتونن با ویندوز کار کنن! اونوقت میخان برن سراغ لینوکس!
یه سال دوره آموزشی دیدن تا بتونن با ویندوز کارکنن!
همین چند سال پیش بود که دولت آموزش icdl را برای همه کارمندان راه انداخته بود.....
کارمند 90 ساله فلان شرکت دولتی که ورد رو به زور بلده باز کنه چه طوری با لینوکس کار کنه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
کارمند 90 ساله فلان شرکت دولتی که ورد رو به زور بلده باز کنه چه طوری با لینوکس کار کنه ؟
کارمندی که به زور با ویندوز کار میکنه و نمیتونه یه ورد باز کنه چقد میتونه کارآمد باشه؟
قطعا نیروی کار جدید میتونه توانایی های بیشتری داشته باشه
افرادی هم که تجربه دارن و این چیزا بارشون نیست پست های دیگه ای قطعا براشون وجود داره یا شایدم بهتره که بازنشسته بشن و توی اوقات فراعتشون ویندوز یاد بگیرن
خبر خیلی خوبیه اگه عملی بشه.
از لحاظ حرکت به سوی رعایت قانون کپی رایت هم قدم بزرگی می تونه باشه.
خیلی به نفع متخصصان و البته به ضرر افراد ناشی و به اصطلاح "آشنا به کامپیوتر" هست.
مثل پروژه *** قانونی می مونه
مثل بقیه پروژه های دیمی کشور
بعد چند ماه میگن این پروژه با شکست مواجه شد
کلی دستگاه میخرند و هزینه نیروی انسانی میدهند
فقط اینجور پروژه ها بهانه ایست برای چپاول بیشتر پول های جمع شده از مردم
وگرنه خانم بزرگ من هم میدونه که تو 6 ماه نمیشه ادارات دولتی که همه مدیرانش بی سوادتر از کارمتداش هستن به سمت لینوکس گرایش داد
حالا اگه میگفتن 60 سال بهتر بود.
لااقل میتونستند 60 سال پولارو چپاول کنند
ببخشید
میدونم با این پست کاربریم بنا به قوانین کشور مسدود میشه.ولی لا اقل حرف دلم رو زدم
اصلا امکان چنین کاری در 10 سال آینده نیست
ولی من به شخصه با لینوکس مخالفم
لینوکس در محیط کاربری گرافیکی هنوز راه داره تا به ویندوز برسه
گوشی های اندرویدم که مبنی بر لینوکس هستند حتما پیش اومده براتون که خاموش روشن میکنید میبینید نصف شورت کات ها نیست یا موارد دیگر.
پوسته گرافیکی لینوکس=0