آیا esxi 5.1 یا esxi 5.0 کارت شبکه اینتل پرو 1000 رو ساپورت میکنه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آیا esxi 5.1 یا esxi 5.0 کارت شبکه اینتل پرو 1000 رو ساپورت میکنه؟
یک سری مسائل هست که تجربیه و مثلا در نت جستجو نکردیم و یاد نگرفتیم بلکه مستقیم کار کردیم اگر لازم هست که حتما لینک و منبع قرار بدیم نه تجربه بفرمائید تا پاک کنم پست قبلی را چون فقط در مورد این مین ها یک سری مطالب توی گوگل در وی ام ور دیدم که لوکیشن ایران دسترسی نداشت باید وی پی ان میزدیم و ... که نشد به هر حال .
در مورد سوالتون برای ویندوز 7 و 8 اگر تاحالا نشنیدید بهتره در این مورد برای کسب اطلاعات خیلی تکمیل تر از سواد حتی بنده با یک مهندس سخت افزار مشورت کنید طبق سواد و تجربه بنده معمولا نصب میشه اما همراه با مشکلاتی یا از کار افتادن خیلی امکانات.
مثلا همین وی ام ور یک سری دوستان پیشنهاد کارت شبکه را دادند اما همانطور که دوستمون ذکر کردند :
دلیل نمیشه چون نصب شده یا ... در هنگام کار کاربر به مشکل نخورد مخصوصا وی ام ور.
برای ویندوز 7 یا 8 که ذکر کردید ممکن هست شرکت سازنده برای پشتیبانی از سخت افزارهای قدیمی هم یک سری درایور ها را روانه بازا بکند اما وی ام ور ویندوز نیست که بعد از نصب درایور روش نصب بکنیم.
اگر هم باز نفهمیدید بهتر بخوام بگم مثلا یک مثال میزنم (مثال بنده واقعیت نداره ها چون امکان نداره در اصل :ی ) :
مثلا شما ویندوز 7 را نصب میکنید وقتی نصب کردید چون سی دی رام قدیمی روی کامپیوترتون هست عملا اون سی دی رام را نمیشناسه و از امکان سی دیرام محروم میشید. (بالا ذکر کردم مثاله 99% سی دی رام ها مشکل ندارند در ویندوز ها اون 1% هم مارک های متفرقه هست که کلا 1 بار دیدم خود بنده تو عمرم و نشناخته ویندوز 7 :-| )
یا برای هارد یک مثال بزنم شاید دیده باشید :
برعکس در بازار معمولا این موارد دیده میشه لبتاپ سخت افزارش جدیده و ویندوز مثلا seven 7 روش سوار نمیشه و عملا موقع نصب هارد را شناسایی نمیکنه و میگه هارد IDE پیدا نشد در صورتی که هارد SATA هست که برخی شرکت های نرم افزاری ویندوز با قابلیت پشتیبانی از SATA برای نصب رو لبتاپ روانه بازار میکنند.
در کل اگر تجربه با علم و واقعیت در تضاد هست بفرمائید.
یا حق
آقا من مادربوردم p6x58d-e
cpu: core i7 950
ram:6GB الان روی vmware workstation یک esxi5.1 نصب کردم،مشکلی هم نداشتم بعد دوستم هم روی یک سیستم قدیمی هم نصب کرده ولی نمیدونم این چرا مشکل داره
حالا گفتم یک کارت شبکه اینتل پرو1000 بخرند شاید درست بشه
دوستان اگر واقعا اطلاعات درستی دارند راهنمایی کنند موضوع مهمه ممنون از همتون
حالا باید با کارت شبکه اینتل پرو 1000 تست کنم نتیجه رو هم حتما در همین تاپیک اطلاع میدم تا در صورت عدم موفقیت دوستان تجربه دوباره نداشته باشند
سلام
کارت شبکه باید trunk رو ساپورت کنه.
فکر نمی کنم. عمل Tagging رو سوئیچ مجازی ESXi اجام میده.
با سلام
بعضی از مدل های اینتل نمی شناسه
برای ما بیش از 5 مرتبه تجربه شده
با وی امویر هم تیکت دادیم گفتند در اپدیت ها برسی میشه